Στην Ελλάδα ξέρετε, τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα...

Εκδρομείς από όλη την χώρα συρρέουν στην Cherryland για να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία..

Το πιο συναρπαστικό βέβαια είναι πως οι επισκέπτες καλούνται, εκτός από το να ξεκουραστούν, να συνεισφέρουν στις δουλειές που έχουν να κάνουν με το μάζεμα των κερασιών ή ακόμα και το άρμεγμα!

Πάμε εκδρομή, πάμε στην Κερνίτσα Αχαΐας για να έρθουμε πιο κοντά με την φύση σε ένα "χωριό" 35 στρεμμάτων, σε υψόμετρο πάνω από 700μ.!

Το αγρόκτημα του οικισμού Κερνίτσας είναι ότι καλύτερο είδαμε τελευταία.


Σε απόσταση 2 ωρών από την Αθήνα στην ορεινή Αχαΐα, μόλις 15 λεπτά από τις ωραιότερες παραλίες του Κορινθιακού και μισή ώρα από τις χιονοδρομικές πίστες των Καλαβρύτων, βρίσκεται το Αγρόκτημα Φωκαέων.

Μέσα στη φύση από πλατάνια, βελανιδιές, τρεχούμενα νερά και οπωροφόρα δέντρα, απολαύστε το κελάρυσμα του νερού, το κελάηδημα των πουλιών και τους ψιθύρους της φύσης. 

Είναι ένα μέρος που έχει ενθουσιάσει δεκάδες παρέες, οικογένειες ή ακόμα και ζευγαράκια που έχουν πλέξει "εγκώμιο" για την Cherryland σε κάθε διεθνή ταξιδιωτικό οδηγό!


Cherryland, Your alternative destination ecofarm

Οι εικόνες που είδατε στο παραπάνω video όπως και στις φωτογραφίες, είναι πραγματικές...

Στην Κερνίτσα, λίγο έξω από τα Καλάβρυτα, υπάρχει αυτός ο υπέροχος τόπος, ο οποίος είναι γεμάτος με παραδοσιακές αγροικίες, με ευφάνταστα ονόματα όπως "Δωμάτιο του Κυνηγού", "Νεραϊδόσπιτο", "Σπίτι του Κομπογιαννίτη ή και "Δωμάτιο του Γίγαντα"!

Οι μέρες εκεί ξεκινούν με κατσικίσιο τυρί, αυγά, γάλα, χωριάτικο ψωμί και σπιτικές μαρμελάδες για να ζήσετε σαν σύγχρονος αγρότης, ενώ τελειώνει μαζεύοντας χόρτα από το περιβόλι και βόλτες στο "μαγεμένο δάσος"!

Η οικοδέσποινα έχει κάνει και σελίδα στο facebook για όσους θέλουν να την βοηθήσουν στις "δουλειές", ενώ στο tripadvisor, travelstyle και δεκάδες ακόμα οδηγούς έχει χιλιάδες φανς!Προσφέρει πραγματική ξεκούραση...


Με παιδότοπο..Και οικείο περιβάλλον


Το "δέντρο" των ευχών