Ξεχωρίζει και είναι ιδιαίτερο γιατί «απευθύνεται» σε κάτι... ιδιαίτερο!

Στο κοινό της Πάτρας που δεν πίνει απλά νερό με το φαγητό του ή ξέρει την διαφορά ενός απλού φιλέτου από μοσχάρι με την ταλιάτα…

Το La Brasserie άνοιξε τις πόρτες του, στην οδό Αράτου 5! Πρόκειται για το όραμα της δημιουργίας ενός εστιατορίου με γαλλικές γεύσεις και αστικό χαρακτήρα. Γι αυτό τον λόγο επιλέχθηκε αυτή η γειτονιά του κέντρου της πόλης.

Ο Γιάννης Κόκκαλης μαζί με τον αδερφό του Στάθη που επιμελήθηκε το μενού επιδιώκουν να καλύψουν ένα «κενό» που υπήρχε για ένα χώρο με παριζιάνικο αέρα και την «κουλτούρα πόλης».


Φυσικά και το «μυστικό» της επιτυχίας του είναι η κουζίνα του καθώς έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται για την πίστη των μέχρι τώρα θαυμαστών του…

Έχει μια πολύ ωραία αύρα και ειλικρινείς προθέσεις απέναντι στον πελάτη…

Γεύσεις και μυρωδιές συνεπαίρνουν τον νου από την αρχή ενώ ακόμα και η τυπικότητα της διαδικασίας στο σέρβις που άλλους τους ενοχλεί παραμένει άψογη!


Το «Μπρασερί» είναι η νέα γαστρονομική έκπληξη του κέντρου!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η διακόσμηση έχει ένα minimal ύφος με κυρίαρχη ύλη το ξύλο, δίνοντας την αίσθηση ενός ζεστού παραζιάνικου bar– restaurant με ανοιχτή κουζίνα, δύο επίπεδα χώρου σάλας για φαγητό και ποτό καθώς και ένα μεγάλο bar!

Oι τιμές είναι πολύ λογικές και oι οικοδεσπότες πάντα χαμογελαστοί.

Τηλ. Επικ. 261 400 7691