Με μία μυστηριώδη ξανθιά συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Τζιμ Κάρεϊ, 7 μήνες μετά την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του Κατριόνα Γουάιτ.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά η Daily Mail, ο 54χρονος κωμικός φαίνεται να βγαίνει από την πίσω πόρτα ενός εστιατορίου στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια μαζί με την πανύψηλη συνοδό του.


Αυτή η εμφάνιση του ηθοποιού δεν θύμιζε σε τίποτα τον Τζιμ Κάρεϊ των περασμένων μηνών που κυκλοφορούσε απεριποίητος και με μακριά μούσια. Αντίθετα αυτή τη φορά ο 54χρονος ήταν περιποιημένος και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.


Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για την πρώτη φορά που το Τζιμ Κάρεϊ εντοπίστηκε με συνοδό μετά την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, ο Κάρεϊ αποκόπηκε σχεδόν εντελώς από τον κόσμο, κάνοντας μόνο στις 10 Οκτωβρίου ένα tweet με μία φωτογραφία του ίδιου με την Κατριόνα. «Η αγάπη δεν μπορεί να χαθεί», έγραφε.


Με την πρώην σύντροφό του Κατριόνα Γουάιτ

Με την πρώην σύντροφό του Κατριόνα Γουάιτ

Από τις 7 Μαρτίου, όταν και ξαναξεκίνησε να κάνει αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ο κωμικός φαίνεται να έχει αφήσει πίσω τις άσχημες μέρες του παρελθόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός έχει μιλήσει ανοικτά για τον αγώνα που έχει δώσει με την κατάθλιψη.