Κόσμος και κοσμάκης στις κερκίδες των επισήμων, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», αλλά και γύρω από την πλατεία Γεωργίου.

Κόσμος χωρίς όμως επισήμους, καθώς όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμος Πατρέων και σε αυτό το καρναβάλι δεν θα υπήρχαν προσκλήσεις για να καθίσουν οι εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρά μόνο ο λαός.

Ο κόσμος λοιπόν έκατσε στις κερκίδες και ευχαριστήθηκε το θέαμα που παρακολούθησε, αν και σίγουρα η συνεχόμενη βροχή που έπεφτε στην παρέλαση της Κυριακής του χάλασε κάπως τα σχέδια.

Για την ιστορία πάντως, στην κερκίδα των επισήμων, εκτός από τον κόσμο, κάθισαν και οι ξένοι εκπρόσωποι των πρεσβειών και διπλωματούχοι που είχαν έρθει στην Πάτρα, φιλοξενούμενοι του Δήμου για να παρακολουθήσουν το Πατρινό Καρναβάλι.

Και πάλι για την ιστορία να σημειώσουμε ότι υπήρξαν και αρκετοί από τους φορείς και τους επωνύμους που είχαν συνηθίσει να κάθονται στην κερκίδα των επισήμων, παίρνοντας κάθε χρόνο τις σχετικές προσκλήσεις, που δυσαρεστήθηκαν από την απόφαση του Κώστα Πελετίδη και του Δήμου...