Το πολύ «μπλα μπλα» το βαριέστε και το ξέρουμε!

Σταχυολογώντας λοιπόν τους λόγους για τους οποίους αξίζει να βρεθείτε στο Carnival Music Festival που θα γίνει το Σάββατο του καρναβαλιού στο Ιντεάλ στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, εντοπίσαμε 10 λόγους για τους οποίους αξίζει να είστε εκεί, από το να περιφέρεστε στους δρόμους της πόλης με ένα «που;» να σας βασανίζει!

Πριν ξεκινήσετε να πούμε πως θα γίνει για πρώτη φορά στην Πάτρα και θα είναι μία οπτικοακουστική εμπειρία με ώρες ασταμάτητης μουσικής, με την υπογραφή τριών «hot» ονομάτων της εγχώριας house!


1) Δεν χρειάζεται να "ξενιτευτώ" για να διασκεδάσω χωρίς "στρίμωγμα"!

2) Το Ιντεάλ έχει τεράστια χωρητικότητα και κανείς δεν θα νιώσει να "πνίγεται"!

3) Είναι το πρώτο φεστιβάλ του είδους και αν το στηρίξουμε φαντάσου τα επόμενα χρόνια πως μπορεί να γιγαντωθεί τόσο ούτως ώστε να έχουμε και "clubbing τουρισμό". Η Πάτρα δεν είναι μόνο παρελάσεις!


4) Οι διοργανωτές τρέχουν πολύ ούτως ώστε να είναι όλα "άψογα". Πήγαμε, είδαμε και το εγγυόμαστε!

5) Υπάρχει backround σε οπτικοακουστική κάλυψη. Εκτός του το Iντεάλ "δοκιμάστηκε" σε παρόμοια events και έχει "διορθώσει" τις όποιες αστοχίες υπήρχαν, οι διοργανωτές ενίσχυσαν τον εξοπλισμό για δυνατότερα gigs!

6) Η house μουσική! Την λατρεύεις ή όχι είναι η καταλληλότερη για ένα καρναβαλικό ξέφρενο party!

7) H τιμή! Ενώ κάποια club θα έχουν είσοδο 12 με 15 ευρώ. Στο Carnival music festival θα πιεις δύο ποτά και το τρίτο στα 5 ευρώ. Είπαμε Καρναβάλι αλλά έξοδα με... μέτρο!


8) Αgent Greg! Τι να πει κανείς για τον Agent Greg... Kορυφαίος και με "γαλόνια" στη νυχτερινή διασκέδαση. Έχει παίξει στα καλύτερα club της Ελλάδας και δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Τώρα αν αρχίσουμε να λέμε για το βιογραφικό του, θα μας βρει Καθαρά Δευτέρα!

9) Mossel! Ο νέος και πολυτάλαντος dj όποτε και να έχει βρεθεί στην Πάτρα, έχει κάνει το κοινό να περάσει σούπερ. Έχει δοκιμαστεί στην νεολαία η οποία τον έχει αξιολογήσει στους ανερχόμενους παραγωγούς που θα μας απασχολήσουν. Έχει "θητεία" στα μπαρ και club της Πάτρας και σπουδαίες συνεργασίες!

10) Dj Gogos! "Δικό μας" παιδι, όσο εγωϊστικό και να ακούγεται ο dj Gogos είναι από την Πάτρα και το γεγονός πως θα είναι εκεί μας δημιουργεί μια οικειότητα κυρίως ως προς το τι θα ακούσουμε! Συνδεδεμένος με το Πατρινό Καρναβάλι (έπαιξε με τεράστια επιτυχία στην Τελετή έναρξης μπροστά σε χιλιάδες κόσμου) δεν έμεινε "απ' έξω" από αυτό το κορυφαίρο γεγονός!

Καλή διασκέδαση!