Με επιτυχία πραγματοποιείται το παιχνίδι "Ευτυχείτε" της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το 1ο Αποκριάτικο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που τελέστηκε το 1966.

Η πλατεία Γεωργίου γέμισε από παλαιά μηχανοκίνητα οχήματα, μεταμφιεσμένα και ντυμένα στο πνεύμα της αποκριάς τα οποία συγκεντρώθηκαν εκεί, για την πραγματοποίηση του επετειακού παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Τα οχήματα ξεκίνησαν την διαδρομή τους από το Parking του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και στη συνέχεια κατέβηκαν από την Γούναρη προχωρώντας από την πλατεία Ομόνοιας προς την πλατεία Γεωργίου.

Η αποκριάτικη αυτοκινητιστική πομπή σκόρπισε κέφι και χαρά στους δρόμους της Πάτρας ενώ συνοδεύτηκε από το Μουσικό Άρμα του Δήμου Πατρέων. Στη συνέχεια μεταδόθηκαν τα θέματα του παιχνιδιού και ξεκίνησε το κυνήγι. Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλη και υπάρχει κέφι και διάθεση από όλους.

Να σημειωθεί ότι τα πληρώματα που λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι θα πρέπει να παραδώσουν τα θέματα στις 22.00 με  22.30, ενώ στις 23.00 θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις και το πάρτι των κυνηγών.



Επετειακό Κυνήγι Θυσαυρού!!!

Δημοσιεύτηκε από Takis Aggelopoulos στις Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016