Το Spa Castle, στο College Point, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, είναι ένα σπα – όπως μας ενημερώνει το όνομά του –, αλλά με μια κάπως αμφιλεγόμενη φήμη να ακολουθεί τις υπηρεσίες του.

Όπως γράφει η New York Post «ανοίγουμε στις 6 το πρωί και αρκετές στρίπερ έρχονται εδώ μετά τη δουλειά για να χαλαρώσουν», όπως δηλώνει ένας υπάλληλος. «Υπάρχουν πολλοί θαμώνες που μπαίνουν στο νερό τελείως γυμνοί, και τα κορίτσια ερωτοτροπούν μεταξύ τους και κάνουν πάρτι. Μοιάζει με σκηνικό για ταινία πορνό», συμπληρώνει.

Κατά τη διάρκεια των δυο επισκέψεων της Post στο χώρο (εν τω μεταξύ ο χώρο έχει κλείσει από το υπουργείο Υγείας), ο δημοσιογράφος παρατήρησε πολλές σεξουαλικές ατασθαλίες όπως γυμνές γυναίκες να «στέκονται μπροστά από καθισμένους άντρες και να επιδίδονται σε σεξουαλικά ''παιχνίδια'' μέσα και έξω από το νερό».

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους πελάτες που κάνουν σεξ στην πισίνα, και η διοίκηση αδυνατεί να το χειριστεί. ''Σχεδόν καθημερινά, ζευγάρια πιάνονται να κάνουν σεξ στην εσωτερική και εξωτερική πισίνα. Αν βλέπεις κάποιον να κινείται περίεργα μέσα στο νερό, τότε ξέρεις τι γίνεται εκεί μέσα… Η περισσότερη δράση στη ρηχή, θερμαινόμενη πισίνα, που είναι εξοπλισμένη και με μπαρ- μπορείς να παραγγείλλεις μια σειρά από κοκτέιλ''.

Για του λόγου το αληθές, δείτε τι έχουν γράψει διάφοροι αυτόπτες μάρτυρες στους λογαριασμούς τους στα social media:

«Έπρεπε να σταματήσω να πηγαίνω τα Σάββατα γιατί γίνονται όργια στις πισίνες», λέει ένας 42χρονος φωτογράφος. «Στην εξωτερική πισίνα, υπήρχαν πολλά κορίτσια που κάθονταν στα πόδια αντρών και έκαναν διάφορα. Ήταν ολοφάνερο ότι έκαναν σεξ. Έχω δει και αγόρια να τρίβονται μεταξύ τους».

Ο 46χρονος David Chan, από το Μανχάταν, έγραψε ότι είχε δει δυο άντρες να ανταλλάσσουν σεξουαλικά χάδια στη σάουνα και στα αποδυτήρια. «Τώρα έχω αυτή την εικόνα, με το σπέρμα ενός άντρα να ''κολυμπά'' στην πισίνα. Υποτίθεται ότι είναι ένα μέρος όπου μπορείς να φέρεις την οικογένειά σου».