Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας…

Σε αυτή την γιορτή, όλες οι γυναίκες συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο. Πολλές μάλιστα, θα βγουν το βράδυ με φίλες να διασκεδάσουν και να συζητήσουν όλα εκείνα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα!

Οφείλουμε λοιπόν, γι' αυτήν την ημέρα να είμαστε περιποιημένες και αυτό γιατί η σκληρή καθημερινότητα στην δουλειά με άγχος και στρες ή το «τρέξιμο» για να ανταποκρινόμαστε στις οικογενειακές υποχρεώσεις δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να προσέχουμε τον εαυτό μας!

Σαν γιορτή θα πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτή η ημέρα και υπάρχουν πολλοί τρόποι να την απολαύσουμε φροντίζοντας τον εαυτό μας!

Όσο κι αν κοστίζει το ντύσιμο, μια γυναίκα που δεν περιποιείται τα χέρια και το μανικιούρ της, δεν μπορεί να είναι chic. Έτσι λοιπόν, τα απαλά χέρια και τα περιποιημένα νύχια (σε χέρια και πόδια) είναι το νούμερο 1 στην λίστα μας.


Απολαύστε την φροντίδα και την προσιτή πολυτέλεια που προσφέρουν στο Vintage Nails and more

Στην Ακρωτηρίου 101 υπάρχεις ένας πραγματικός πολυχώρος ομορφιάς που προσφέρει μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ, αρώματα και πολλές ακόμα υπηρεσίες ομορφιάς.

Το να αισθάνεσαι όμορφη, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για σένα. Δεν υπάρχει κάτι πιο αντιαισθητικό από τα μισοβαμμένα νύχια…

Θα μου πείτε δουλεύετε όλη μέρα! Ξεκλέψτε μισή ώρα και ασχοληθείτε με εσάς! Μια έξυπνη γυναίκα οφείλει να είναι πάντα κομψή και θελκτική, πρώτα για τον ίδιο της τον εαυτό και έπειτα για το σύντροφό της και την υπόλοιπη οικογένειά της.

Υ.Γ.: Από το γυναικείο φύλο, το ξέρω, το βιώνω, όλοι έχουν απαιτήσεις πολλές! Μην το βάζετε όμως κάτω κορίτσια… keep walking & stay stunning!