Το πρώτο ραντεβού για πολλούς είναι το πιο ωραίο στάδιο μιας γνωριμίας, ενώ για άλλους θεωρείται αναγκαίο κακό. Αμηχανία, αγωνία και ανυπομονησία μέχρι να φτάσουμε στην δεύτερη ή τρίτη έξοδο όπου έχει αρχίσει να χτίζεται μία οικειότητα. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι πρώτο ραντεβού και σεξ είναι ένας ωραίος συνδυασμός. Ωστόσο, βάσει μιας πρόσφατης έρευνας, οι νέοι μοιάζουν να είναι πιο παραδοσιακοί ως προς το πρώτο ραντεβού παρόλο που διανύουμε το 2016. 


Πρόσφατη έρευνα λοιπόν με ερωτηματολόγιο μέσω διαδικτύου, η οποία καλύπτει διάστημα δεκαετίας (2005-2015), αποδεικνύει ότι τα γούστα των νέων ανθρώπων έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν, σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ στο πρώτο ραντεβού και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το clickatlife, στην ερώτηση για το αν θα σκέφτονταν σοβαρά το σεξ στο πρώτο ραντεβού, μόλις το 25% των νέων απάντησε «ναι», σε σχέση με το 48% του 2005. Όσον αφορά στο casual σεξ και τη σταθερή σχέση, το ποσοστό αυτών που προτιμούν το booty call σε σχέση με τη σταθερότητα, είναι μόλις το 39%, ενώ το 2005 το ποσοστό ήταν 50-50.


Aνατρεπτικό το αποτέλεσμα σε σύγκριση με τον μοντέρνο και πιο απελευθερωμένο, πλέον τρόπο ζωής που βιώνουμε… δεν νομίζετε;  Φαίνεται πως με το πέρασμα των χρόνων οι νέοι γίνονται πιο ρομαντικοί και συναισθηματικοί…