Οι Ιάπωνες δημιουργούν ευφάνταστα επιδόρπια, συνθέτοντας ολόκληρες σκηνές στο πιάτο, προσθέτοντας χαριτωμένες φατσούλες στις τάρτες και στα ζελέ ή ακόμα φτιάχνοντας παράξενα γλυκά σε σχήμα και σχέδιο που σε τίποτα δεν θυμίζουν επιδόρπιο. Στη συνέχεια βάζουν χρώμα, εδώδιμα διακοσμητικά και παρουσιάζουν το αποτέλεσμα στον ενδιαφερόμενο που διστάζει να το… καταναλώσει. Ο λόγος, προφανής, όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στη συνέχεια…
Γατούλες ζαχαρωτά προσπαθούν να πιάσουν ψαράκια στο ζελέ
Το κέικ «σταγόνα»
Ιαπωνικά γλυκά... αληθινά έργα τέχνης (pics)
06 Μάρ 2016
05:39
Δεν σου πάει η καρδιά να τα φας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr