Οι Ιάπωνες δημιουργούν ευφάνταστα επιδόρπια, συνθέτοντας ολόκληρες σκηνές στο πιάτο, προσθέτοντας χαριτωμένες φατσούλες στις τάρτες και στα ζελέ ή ακόμα φτιάχνοντας παράξενα γλυκά σε σχήμα και σχέδιο που σε τίποτα δεν θυμίζουν επιδόρπιο. Στη συνέχεια βάζουν χρώμα, εδώδιμα διακοσμητικά και παρουσιάζουν το αποτέλεσμα στον ενδιαφερόμενο που διστάζει να το… καταναλώσει. Ο λόγος, προφανής, όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στη συνέχεια…
Γατούλες ζαχαρωτά προσπαθούν να πιάσουν ψαράκια στο ζελέ
Το κέικ «σταγόνα»


Tούρτα με γατάκια


Marshmallow στον καφέ


Γλειφιτζούρια


Παγωτό-τριαντάφυλλο


Καλλιτεχνικό ζελέ με λουλούδια


Ζαχαρωτά γάτες στο κέικ


Ένα αρκουδάκι στο κοκτέιλ


Τυχερά μπισκοτάκια


Κέικ… πορτοκάλι


Ζελέ χρυσόψαρο


Φύλλα-τηγανίτες