Το κατάστημα Νatassa Lingerie εδώ και χρόνια εξειδικεύεται σε ό,τι αφορά το εσώρουχο και πλέον έχει εδραιώσει την παρουσία του στον underwear χώρο, με επώνυμα προϊόντα, τα οποία αφορούν εξίσου το γυναικείο αλλά και τον ανδρικό πληθυσμό!

Εκτός όμως από την ποιότητα, την ποικιλία και τα sexy σχέδια με την άνετη εφαρμογή, που κάνουν το Natassa Lingerie τον ''παράδεισο'' για κάθε γυναίκα, αυτό που μας κάνει να... ''σκαλώνουμε'' με το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι οι πάντα ευφάνταστη βιτρίνα του.


Είναι ίσως το πιο θεματικό κατάστημα της πόλης...

Κάθε εποχή του χρόνου αποτελεί έμπνευση για την κα. Νατάσσα Νικολοπούλου, η οποία μας εκπλήσσει με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο. Φαντασία και αισθησιασμός γίνονται ένα στο πιο sexy ''πάντρεμα'' θηλυκότητας και... θεατρικότητας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την άποψη πως, τα παιχνίδια ρόλων ανεβάζουν την ερωτική διάθεση στα ύψη και... βάζουν ''αλατοπίπερο'' στη σχέση των ζευγαριών.

Ακόμη μία φορά λοιπόν και με το καρναβάλι να βρίσκεται μία ανάσα μακριά μας, το Natassa Lingerie, δε θα μπορούσε να μην προετοιμαστεί ώστε να υποδεχθεί κατάλληλα την πιο ξέφρενη γιορτή της πόλης.


Το θέμα έρχεται από μακριά...

Μία αυτοκράτειρα της Αρχαίας Κίνας δεσπόζει στην Κορίνθου 407 καλώντας σας να μπείτε στο κατάστημα και να εξερευνήσετε κάθε πτυχή της. Η αίγλη της θα σας εντυπωσιάσει και ο ερωτισμός της θα σας παρασύρει, ώστε να ανοίξετε την πόρτα και να μη φύγετε αν δε βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και που θα σας κάνει να νοιώσετε και εσείς... σύγχρονη βασίλισσα της Πάτρας!

Εντυπωσιακή ε;