Σημαντική εορταστική συναυλία θα δώσουν στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ [Αίθουσα όπερας ‘’Τριάντη’’], η ΠΑΙΔΙΚΗ και η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, την προσεχή Κυριακή, στις 5 το απόγευμα.

Η συναυλία οργανώνεται εξ ολοκλήρου από το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, σε συνδιοργάνωση με την Παιδική χορωδία ‘’Rosarte’’ της Αθήνας [Διεύθυνση: Ρόζη Μαστροσάββα] και στην οποία θα μετάσχουν οι δύο χορωδίες της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, αλλά και η Παιδική χορωδία ‘’Αρμονία’’ της Πρέβεζας [Διεύθυνση: Ανέλια Στεφάνοβα], με το γενικό τίτλο: ‘’ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΜΙΑ ΦΩΝΗ’’.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ και η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με 120 μέλη, θα ερμηνεύσουν τα έργα: ‘’REQUIEM’’, ELIZA GILKYSON, Επεξεργασία: CRAIG HELLA JOHNSON, ‘’HALLELUJAH’’, LEONARD COHEN, ‘’FRIENDS’’, BOB CHILCOTT, ‘’ΤΙ ΘΕΛΩ’’ [Ποίηση: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΣΙΝΗΣ],ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, ‘’ALL YOU NEED IS LOVE’’, JOHN LENNON & PAUL Mc CARTNEY, Επεξεργασία: ALAN BILLINGSLEY και ‘’LET THE SUNSHINE IN’’, από το musical ‘’Ηair’’ [Κείμενο: JAMES RADO- GEROME RAGNI] , GALT MacDERMOT, Επεξεργασία:MATTHIAS E. BECKER.

Πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά. Κρουστά, ο Γιώργος Λαμπράκος και Ηλεκτρικό πιάνο, η Δήμητρα Γαρίζα. Τις χορωδίες θα διευθύνει, η Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού. Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει πάρτι, που έχουν ετοιμάσει τα μέλη της Rosarte για τις φιλοξενούμενες χορωδίες, ενώ την αποστολή της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα συνοδεύσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.