Χαμός έγινε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, κοντά στην πλατεία Βουδ, με ένα νεαρό ζευγάρι, που προφανώς παρασυρόμενο από την μαγεία της βραδιάς και λίγο από άρωμα της Άνοιξης, βρήκε ερωτικό καταφύγιο, σε δημόσια θέα.

Το ζευγαράκι ξεκίνησε τα… προκαταρτικά στον δρόμο που χωρίζει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της πλατείας Βουδ με τον χώρο του γκρεμισμένου πρώην δημοτικού σχολείου που έχει μετατραπεί σε αλάνα.

Στη συνέχεια όμως, παρασυρόμενο από το πάθος της στιγμής το ερωτευμένο ζευγάρι που δεν ήταν πάνω από 25 με 26 χρονών το προχώρησε το όλο θέμα σε πιο υψηλό επίπεδο. Έτσι, μετακόμισε λίγο το... καταφύγιό του και πήγε σε ένα από τα παγκάκια που υπάρχουν στην αλάνα, πιστεύοντας ότι εκεί δεν θα τους έβλεπε κανείς και ότι ο έρωτάς τους ήταν ασφαλής. 

Όμως τα συγκεκριμένο  παγκάκι είχε απευθείας επαφή με πολυκατοικία που «βλέπει» εκεί. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Σε ένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας που είχε κόσμο και μουσική (διαμένουν φοιτητές μάλλον), βγήκαν στο μπαλκόνι ορισμένοι νεαροί και νεαρές που αντικρίζοντας το όλο θέαμα ξεκίνησαν να τους κράζουν.

Από τις φωνές δεν άργησαν να βγουν και οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας στα μπαλκόνια τους. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Το ζευγάρι έφυγε άρον - άρον…