Η Ελένη Βαΐτσου, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης καθημερινής σειράς «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Με το Καλημέρα». Η τηλεοπτική «Μελίνα» μίλησε για την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά, την αναγνωρισιμότητα που της χάρισε ενώ παραδέχεται ότι δεν επιθυμεί να συνεχιστεί για τέταρτη χρονιά.

«Ένα καθημερινό σίριαλ μπορεί να κάψει έναν ηθοποιό αν κρατήσει πάρα πολλά χρόνια και αν δεν του δοθούν μετά ευκαιρίες να κάνει κάτι διαφορετικό...Αν συνεχιστεί το Μπρούσκο δεν ξέρω αν θα είμαι. Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί πάρα πολύ. Με έχει κουράσει η Κύπρος πολύ, το ότι λείπω τρία χρόνια από το σπίτι μου. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος και αυτό θα σκεφτώ πρώτα, αν αντέχω να το κάνω. Τώρα είμαι σε μία φάση που θέλω να τελείωσει. Θέλω να τελειώσει όχι μόνο λόγω κούρασης, γιατί πιστεύω ότι έχει τόση επιτυχία που δεν θέλω να χαθεί. Δεν πρέπει να τελειώνει μια σειρά όταν πια δεν τη βλέπει ο κόσμος», είπε η Ελένη Βαΐτσου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της σειράς «Μπρούσκο», αναφέρθηκε στις επίμαχες δηλώσεις της Ελένης Βαΐτσου ενώ αποκάλυψε ότι η πρόθεση του είναι να συνεχιστεί η σειρά.

«Αυτή ήταν μια κουβέντα που κάναμε με την Ελένη πολύ πριν τα Χριστούγεννα και η αλήθεια είναι ότι συζητούσαμε και λέγαμε μήπως είναι καλύτερα να τελειώσουμε φέτος. Να κλείσει αυτό και να κάνουμε κάτι καινούργιο. Αλλά παιδιά ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ την σειρά, όπως και εμείς βέβαια και αναθεωρήσαμε και είμαστε πολύ κοντά στο να συνεχίσουμε. Βασικά πάμε για τέταρτη χρονιά, αν όλα πάνε καλά...Όλοι οι συντελεστές είναι μαζί μας ακόμα και η Ελένη. Και να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση, η Ελένη δεν είπε ποτέ ότι την κούρασε η Κύπρος αλλά την κούρασε το πήγαινε-έλα στην Κύπρο», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή «Πρωινό Σου Κου».