Υπάρχει ελπίδα για την Παναχαϊκή να καταφέρει να βγάλει την χρονιά και να βάλει ταυτόχρονα τις βάσεις για το άμεσο μέλλον;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο διαδίκτυο, ένας Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε χώρα της νότιας Ευρώπης και ο οποίος φέρεται να έχει σημαντική οικονομική άνεση έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής.

Ο επιχειρηματίας αυτός φέρεται να έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ΠΓΕ και να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για να ενισχύσει την ομάδα βάζοντας αρχικά ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, άλλες πληροφορίες, κάνουν λόγο για έντονη κινητικότητα και ενδιαφέρον για την Παναχαϊκή από ομάδα επιχειρηματιών που προέρχονται από τον εφοπλιστικό χώρο.

Ωστόσο, μένει να δούμε αν όλο αυτό το ενδιαφέρον (και για τις δύο περιπτώσεις) που μέχρι στιγμής κινείται στο επίπεδο της φημολογίας, γίνει πράξη. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει δηλώσει έτσι και αλλιώς ότι είναι ανοικτή σε προτάσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να κρατηθεί όρθια και θα της δώσουν προοπτική.