Στον απόηχο του αδιέξοδου των συζητήσεων των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα και στο πλαίσιο των ακόμη πιο δυναμικών κινητοποιήσεων τους, ο αγροτικός κόσμος της Δυτικής Ελλάδος σκέφτεται να προχωρήσει σε ένα μπλόκο που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την τουριστική οικονομία της Πάτρας.

Να προχωρήσουν σε τριήμερο αποκλεισμό της πόλης από την εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου και την Ιωαννίνων- Αντιρρίου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στην κορύφωση δηλαδή των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Αποκλεισμένη η πόλη θα… καρναβαλίζεται μόνη, με την Πάτρα να μην μπορεί να ξεφύγει από την μιζέρια της, ούτε και το τριήμερο της αποκριάς, στον μεγαλύτερο θεσμό που έχει για την τουριστική της οικονομία.

Οι προθέσεις αυτές βέβαια είναι ακόμα σκέψεις και έχουν εκφραστεί από πλευράς των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας οι οποίοι τις έχουν εκμυστηρευτεί στους συναδέλφους τους.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία απόφαση. Ελπίζουμε ασφαλώς να μην προχωρήσουν  σε μία τέτοια κίνηση που θα είναι καταστροφική για την οικονομία της Πάτρας.