Για έκτη (6) συνεχή χρονιά, η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+ Μπλε», στο πλαίσιο της προσπάθειας ευαισθητοποίησης των μαθητών της A’βάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα οικολογίας και με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, υλοποιεί σειρά Θεατρικών παραστάσεων για μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Ναυπάκτου.

Ένας θεατρικός Μαραθώνιος που ξεκίνησε από την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου, με την αυλαία των παραστάσεων να πέφτει την Κυριακή 06 Μαρτίου. Θεατρικές παραστάσεις εμπνευσμένες από οικολογικά κ.α. παραμύθια, τα οποία “σκηνοθετούν” οι μικροί μαθητές με τη σημαντική βοήθεια των εκπαιδευτικών τους και την καθοδήγηση θεατρολόγων. Κάθε Κυριακή απόγευμα από τις 18.00 έως τις 20.00 στη Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα εκδηλώσεων της Ναυπάκτου, θα δίνονται από δύο θεατρικές παραστάσεις με την είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η δράση υλοποιείται όπως κάθε χρόνο, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας – Δνση Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας, την σύμφωνη γνώμη των Δημοτικών Σχολείων που συμμετέχουν και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Στις παραστάσεις παίρνουν μέρος περισσότεροι από 150 μαθητές και μαθήτριες, ενώ αναμένεται να τις παρακολουθήσουν πάνω από 1.500 θεατές.


ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟ 2016 - 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟ 2016 - 35ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ


ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟ 2016: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Δείτε το πρόγραμμα