Πάνω από 50 αυτοκίνητα θα βγουν σε δημοπρασία στην αποθήκη του τελωνείου της Πάτρας, στο πλαίσιο των δημοπρασιών οχημάτων που συνεχίζονται από τον ΟΔΔΥ σε όλη την Ελλάδα.

Η δημοπρασία θα γίνει την Παρασκευή στις 26 Φεβρουαρίου και η λίστα περιλαμβάνει 51 αυτοκίνητα με αρχική τιμή που ξεκινά από τα 300 ευρώ. Πρόκειται για αυτοκίνητα που προέρχονται από κατασχέσεις ή είναι παρατημένα εδώ και αρκετούς μήνες, χωρίς πινακίδες.

Αυτοκίνητα που προορίζονται για να βγουν στην κυκλοφορία. Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν στην επιτροπή τον Α.Φ.Μ., την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και την ιδιότητά τους.

Το 10% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται σε μετρητά αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα και μετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη. Η έκπτωση όταν η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς ορίζεται σε 30% στο σύνολο της προσφερόμενης τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2610 315800.