Σε μία όμορφη, ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση η Ένωση Κεντρώων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα, το απόγευμα της Κυριακής, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ».

Βασικός προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης που προσήλθε στην εκδήλωση συνοδευόμενος από την σύζυγο του και ήταν αρκετά ευδιάθετος και φιλικός, τόσο με τα στελέχη του κόμματος, όσο και με τους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μάλιστα, δεν δίστασε να προχωρήσει και σε πολιτικές προβλέψεις για την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα, τονίζοντας ότι μέσα στο επόμενο διάστημα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρόκειται να πέσει εξαιτίας του ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έκανε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στα στελέχη του κόμματος που είχαν συγκεντρωθεί στην εκδήλωση, οδηγούμαστε σε οικουμενική κυβέρνηση, κάτι που αποτελεί και μία πάγια θέση του κόμματος του, ως την μοναδική λύση που μπορεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του κόμματος και στους φίλους της Ένωσης Κεντρώων τόνισε: «Όσοι είστε κοντά μας αυτήν την ώρα, είστε ανιδιοτελώς»,  συμπληρώνοντας παράλληλα: «Θα είστε ο σπόρος που θα φέρει μια ισχυρή κυβέρνηση γρήγορα, κυβέρνηση δημοκρατική, του λαού, όχι των ξένων και των συμφερόντων».


Στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κανείς δεν πίστευε πριν από ένα χρόνο ότι η Ένωση Κεντρώων θα ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα» ενώ μιλώντας για την Αχαΐα και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τόνισε: «Τώρα η Αχαΐα δεν θα πάει κοιμισμένη να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές και θα δώσει σοβαρό ποσοστό στην Ένωση Κεντρώων».

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση το παρών έδωσαν αρκετά στελέχη του κόμματος και φίλοι της Ένωσης Κεντρώων, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης καταχειροκροτήθηκε στην ομιλία του.

Κατά την διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης κοπής της πίτας οι φίλοι του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων επιφύλαξαν και μια έκπληξη για την σύζυγο του κ. Λεβέντη η οποία είχε τα γενέθλια της, φέρνοντας της μία τούρτα.Οι φωτογραφίες είναι της Νικόλ Λουκίδη για το patrasevents.gr