Πατρινός επιχειρηματίας ψάχνει νέες κοπέλες για να τους δώσει εργασία, αποβλέποντας σε άλλα πράγματα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο εν λόγω κύριος αναζητά νέες νεαρές υπαλλήλους που να έχουν μία όμορφη εξωτερική εμφάνιση, υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι κάτι απαραίτητο για μία εργαζόμενη στον χώρο που δραστηριοποιείται η επιχείρησή του.

Όμως στην πραγματικότητα, δεν θέλει μόνο να τις κάνει υπαλλήλους του, αλλά μάλλον φιλενάδες και ερωμένες του. Όταν οι κοπέλες εμφανίζονται για να του ζητήσουν δουλειά, αυτός τις περνάει από μία μορφή συνέντευξης και εκεί ουσιαστικά τις φλερτάρει, προσπαθώντας να καταλάβει αν αυτές μπορούν να ανταποκριθούν.

Αφού τις ενημερώνει για την φύση της εργασίας τους, στη συνέχεια τις ρωτάει αν είναι έτοιμες να τα κάνουν όλα για την δουλειά τους, έχοντας σαν δικαιολογία ότι υπάρχουν και άλλες πανέμορφες κοπέλες που περιμένουν την σειρά τους.

Τις βολιδοσκοπεί και μερικές φορές δεν μένει απλά στα λόγια, αλλά προχωρά και στα έργα απλώνοντας ακόμα και κατά την διάρκεια της συνέντευξης το χεράκι του, με τρόπο όμως τέτοιον που οι κοπέλες να μην μπορούν να τον κατηγορήσουν ότι τις εκμεταλλεύεται.

Στη συνέχεια, ανάλογα με το αν αυτές ανταποκρίνονται, τις προσλαμβάνει ή το αντίθετο. Φυσικά δεν είναι και ο μοναδικός εργοδότης που εκμεταλλεύεται την ανεργία που υπάρχει, παίζοντάς το γόης. Παρόμοια κρούσματα είχαν βγει και στο παρελθόν στο φως της δημοσιότητας.

Η οικονομική κρίση, φαίνεται ότι έχει ανοίξει τις ερωτικές ορέξεις αρκετών εργοδοτών...