Θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν το φόντο για την επόμενη σέλφι σου και ειδικά αν είσαι κολλημένος με το Instagram αυτοί οι τοίχοι, είτε περισσότερο γνωστοί είτε λιγότερο, θα πρέπει να αποτελέσουν οπωσδήποτε το σκηνικό για την επόμενη φωτογραφία που θα ανεβάσεις.


Ο τοίχος του Biscuit Home

Ο πολύχρωμος αυτός τοίχος δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2014 στο Χιούστον του Τέξας και έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της περιοχής.


Ο τοίχος Mondrian

Στο Λος Άντζλες η τέχνη του δρόμου αποτελεί τεράστιο κομμάτι της κουλτούρας και το συγκεκριμένο έργο αποδεικνύει πόσο υπέροχο μπορεί να είναι ένα γράφιτι.


Ο τοίχος με τις τσίχλες

Η παράδοση να κολλάνε τις τσίχλες ξεκίνησε το 1993 και αφού βαρέθηκαν να τις ξεκολλάνε, μετατράπηκε το 1999 σε τουριστική ατραξιόν.


Ο τοίχος του έρωτα

Βρίσκεται στο Ιστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης και αναπαριστά μία έκρηξη αγάπης.


Ο τοίχος του Τζον Λένον

Από την δεκαετία του 1980 αυτός ο τοίχος στην Πράγα γεμίζει διαρκώς με γράφιτι που έχουν ς έμπνευση τον Τζον Λένον και τα υπόλοιπα σκαθάρια. Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι αλλάζει διαρκώς καθώς ο κόσμος δεν σταματά να γράφει τους αγαπημένους του στίχους.


Ο πιο νόστιμος τοίχος

Βρίσκεται στην Τσατανούγκα του Τενεσί και αφού πάρεις ένα ντόνατ από το Koch's Bakery μπορείς να φωτογραφηθείς με αυτό μπροστά από ένα πιο μεγάλο ντόνατ.


Ο τοίχος του Μπάνκσι

Αν βρεθείς μπροστά από τα έργα του πρέπει οπωσδήποτε να φωτογραφηθείς, αλλά αυτό στην Δυτική όχθη της Βηθλεέμ είναι πραγματικά μοναδικό.


Ο τοίχος της Αγάπης

Βρίσκεται στο σπίτι της Ιουλιέτας στην Βερόνα και είναι γεμάτος με ερωτικά μηνύματα από τους επισκέπτες του.


Το αριστούργημα της Όντρεϊ Χέπμπορν

Στο Σόχο της Νέας Υόρκης. Ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη όλων των γυναικών.


Το τείχος του Βερολίνου

Ένα κομμάτι του τείχους του Βερολίνου είναι αφιερωμένο στην street art και αυτό είναι ένα από τα πιο υπέροχα γκράφιτι.


Ο τοίχος που θα σε κάνει να χαμογελάσεις

Κοντά στο πολιτιστικό κέντρο της Ατλάντα, θα σου φτιάξει την διάθεση αμέσως μόλις τον κοιτάξεις.


Ο τοίχος για την pop art

Σίγουρα αν ζούσε ο Άντι Γουόρχολ θα ήταν πολύ ευτυχισμένος για την έμπνευση που χάρισε. Αυτό ο τοίχος βρίσκεται στο Σικάγο.