Το δικό της μήνυμα αγάπης και κυρίως σε εκείνους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας έστειλε μία 18χρονη φοιτήτρια, την Κυριακή, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.

Ο λόγος για την Νεκταρία Αναστασοπούλου που σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στα Ιωάννινα και θέλησε μέσα από ένα 10λεπτο βίντεο να στείλει μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενούς Καρδιοπάθειας.

Η ίδια έχει υποβληθεί ήδη σε τρεις εγχειρήσεις στην Αμερική και δεν γνωρίζει πότε θα εισαχθεί ξανά για μία ακόμα επέμβαση. Παρόλα αυτά προσπαθεί να δώσει κουράγιο σε όλους όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και τους συμβουλεύει. «Δεν αξίζει να χαραμίζουμε τις στιγμές μας για βλακείες. Ζήστε την κάθε μέρα σας όσο καλύτερα γίνεται, μην αγχώνεστε και μη στενοχωριέστε για πράγματα που δεν αξίζουν» λέει και συμβουλεύει όσους έχουν την ίδια πάθηση με εκείνη να είναι περήφανοι, να μην νιώθουν άβολα και να είναι άνετοι. «Να μιλάτε και ζείτε με αυτό» λέει και συνεχίζει: «Όσοι με ακούτε και θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή τη μάχη κατά των Συγγενών Καρδιοπαθειών υπάρχει ο Σύλλογος Η Καρδιά του Παιδιού στην Αθήνα. Θα σας παρακαλούσα να στείλουμε αυτό το μήνυμα μακριά», συνεχίζει.