Αρχίζει αύριο το απόγευμα, η προπώληση των προσκλήσεων και το κλείσιμο των τραπεζιών για την καθιερωμένη

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΑΣΚΕ του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί την ΤσικνοΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4 Μαρτίου, στον πολυχώρο ‘’ΣΥΜΠΟΣΙΟ’’[πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου, κάτω από τις γραμμές του τρένου] και που αποτελεί έναν εκ των κυριότερων χοροεσπερίδων της Πατρινής Αποκριάς.

Το φετινό θέμα του χορού θα είναι: "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ... σε ΜΑΣΚΑΡΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ’’. Ευφάνταστο θέμα [σατυρική αναφορά στον πάσης φύσεως Τύπο], στηριγμένο σε παραγωγή του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ του Οργανισμού, [θα έχει και την ευθύνη της παρουσίασης του θέματος], που δίνει την ευκαιρία της σάτιρας, του γέλιου του εφήμερου προβληματισμού, αλλά και τη δυνατότητα της όποιας σοβαρής ή κωμικής αμφίεσης.

Οι προσκλήσεις στο χορό, θα είναι όπως και την περσινή χρονιά, € 20.- κατά άτομο και θα περιλαμβάνουν πλήρες μενού, σερβιριζόμενο, μαζί με τα ποτά [αναψυκτικά, μπύρες, κρασί], σε ροτόντες των 10 ή των 12 ατόμων, ανάλογα με τις παρέες που θα δημιουργηθούν. Από πλευράς μουσικής, επιλεγμένος Dj, θα βοηθήσει στην απογείωση του κεφιού και των χορευτικών επιδόσεων, όλων εκείνων που θα μετάσχουν. [Είσοδος από ώρα 9 μ.μ.. Έναρξη προγράμματος 11.15 μ.μ.]

Παράλληλα η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, θα οργανώσει και φέτος τη καθιερωμένη γιορτή τηςΤσικνοπέμπτης [3 Μαρτίου], στις εγκαταστάσεις της, από τις 8 το βράδυ. Πληροφορίες και για τις δύο αποκριάτικες εκδηλώσεις, στη Γραμματεία του Οργανισμού [κα Παπασταύρου, Γραμματέας, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248].