Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου το 51ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Όχι…δεν θα πάρω» με ένα πλούσιο διήμερο για τους κυνηγούς, που αναμένεται να προσδώσει αποκριάτικο χρώμα στην πόλη και να αποτυπώσει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του ιστορικού παιχνιδιού, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πορεία του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η 1η Νυχτερινή Πλοήγηση του 51ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού, που έχει τίτλο «Χορός για…», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και θα είναι προσαρμοσμένο στην ερωτική ατμόσφαιρα, αφού θα ξετυλιχτεί τη νύχτα που θα υποδεχτεί την Ημέρα του Έρωτα και της Αγάπης (Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου). Οι σχετικές οδηγίες θα δοθούν από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας 92,5 από τις 16.00 έως τις 17.00. Σύνολο: 200 βαθμοί. Οι κυνηγοί πρέπει να εφοδιαστούν με ευρηματικότητα, φαντασία, έμπνευση, κέφι, καρναβαλική και βέβαια ερωτική διάθεση και να ακολουθήσουν τους δρόμους της αναζήτησης και της νυχτερινής περιπέτειας.


Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις 14.00 στην Πλ. Γεωργίου Α΄ θα πραγματοποιηθεί η 1η φάση πλατείας με τίτλο «Τρεχάτε Ποδαράκια μου». Οι κυνηγοί καλούνται στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί που χτυπά η καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού, με γεμάτες τις αποθήκες των καρναβαλικών ονείρων τους, με χαρούμενη, καρναβαλική διάθεση, εγρήγορση, επιδεξιότητα, κίνηση, πολύ πολύ χιούμορ για την 1η φάση πλατείας, που επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα. Σχετικές οδηγίες θα δοθούν από την ΕΡΑ Πάτρας 92,5 το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου από τις 16.00 έως 17.00. Σύνολο: 150 βαθμοί.