Το Group 24 “All Star Wars” είναι αποφασισμένο να αναδειχθεί ως ο νικητής του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 και όλα δείχνουν ό,τι θα τα καταφέρει και με το παραπάνω.

Εξάλλου η συνεργασία τους με την ομάδα του γνωστού και πολυπληθούς λεωφορείου “ΑΓΚΑΖΕ” αλλάζουν τα δεδομένα στην Φετινή Καρναβαλική Παρέλαση με τους “All Star Wars” να είναι έτοιμοι να ξεχυθούν σαν λαοθάλασσα στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.


Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα δείχνουν πως η πρωτιά είναι ήδη στο χέρι τους για να την κατακτήσουν. 

Η ομάδα που φέτος εκπροσωπεί το Group 24 “All Star Wars” είναι πάντα στην πρώτη επιλογή των καρναβαλιστών τα τελευταία χρόνια και σας υπόσχεται μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.


Η στολή των “All Star Wars” είναι ένας συνδυασμός από την ομάδα-θρύλο του NBA, Lakers και την κορυφαία διοργάνωση “All Star Game” καθώς και από την ταινία που έσπασε κάθε ρεκόρ εισιτηρίων “Star Wars”. 

Είστε έτοιμοι να παίξετε μαζί τους τον πιο τρελό διασκεδαστικό, μπασκετικό αγώνα του 2016;


Στην φωτογράφιση ένας από τους καλύτερους Μπασκετμπολίστες της Α1 κατηγορίας, Karamo Jawara, που αποδέχθηκε την πρόταση του Group 24 για λίγες ώρες να ποζάρει στον φακό και μαζί με τις Μαργαρίτα Βατίδη και την Μαρία Κωνσταντίνα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για έναν αγώνα που θα μας βάλει όλους στο πιο τρελό παιχνίδι για φέτος. 

Θα τους βρείτε στο στέκι τους: 
Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 61 (Πλησίον Colazione) 
Τηλ.: 6946 319 546(CU), 6982 334 329(WHATS UP)