Η Ευγενία Δημητροπούλου τελικά... νίκησε τον αμετανόητο εργένη Άλκη Κούρκουλο και πλέον μαζί κάνουν σχέδια συγκατοίκησης.

«Είναι πιο ερωτευµένοι από ποτέ! Πέρασαν από διάφορες φάσεις στα δύο περίπου χρόνια που είναι ζευγάρι, είδαν σύννεφα να εµφανίζονται στη σχέση τους και ζήλιες να τη βάζουν σε κίνδυνο, αλλά πλέον είναι ήρεµοι και λάµπουν από ευτυχία», εξηγεί άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Άλκη Κούρκουλου και της Ευγενίας ∆ηµητροπούλου.

Ίσως γι’ αυτό και το ζευγάρι των ηθοποιών πήρε τη µεγάλη απόφαση της συγκατοίκησης. Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, η όµορφη Ευγενία είναι έτοιµη να αφήσει το σπίτι της στον Πειραιά και να εγκατασταθεί σε εκείνο του αγαπηµένου της που βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης. Ο αµετανόητος εργένης, που αρνήθηκε επί χρόνια να συγκατοικήσει µε οποιαδήποτε σύντροφό του, φαίνεται ότι πείστηκε να... παραβεί τις αρχές του και να µοιραστεί αυτή την εµπειρία µε την Ευγενία Δημητροπούλου. Παρόλο που αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόµενο στάδιο, οι δυο τους, όπως εξηγούν πηγές από τον φιλικό κύκλο τους, δεν κάνουν ακόµη σχέδια για γάµο.