Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι οι μήνες που θα επισφραγιστούν με αμέτρητες ώρες μουσικής και διασκέδασης!
Το Romeo Plus Πάτρας ,σε συνεργασία με τον Χάρη Παναγόπουλο δίνουν το στίγμα φέρνοντας μια σειρά από καλλιτέχνες της εγχώριας ποπ μουσικής σκηνής ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο ,με τον Διονύση Σχοινά!

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 21:00 στον ανανεωμένο χώρο του Romeo Plus ,o οποίος για χάρη των συγκεκριμένων ιδιαίτερων event θα διαμορφώνεται στο γνωστό CABARET @ ROMEO PLUS !H επιτυχημένη καλοκαιρινή συνεργασία στην Αθήνα του Romeo με το Cabaret μεταφέρεται πλέον και στην Πάτρα!

Έτσι,λοιπόν,η φετινή επιτυχία του Romeo Plus με τον Κώστα Καραφώτη (που θα συνεχιστεί και την περίοδο των αποκριών!!!!) σε συνδυασμό με την πορεία του γνωστού PR man στο χώρο της διοργάνωσης events και parties είναι που έκαναν τους διοργανωτές να υλοποιήσουν αυτό το βήμα!

Ο χαρακτήρας θα είναι συναυλιακής μορφής με αρκετούς καναπέδες πριβε γι'αυτο και οι κρατησεις ειναι 
απαραίτητες,ώστε να παρευρεθεί κάποιος στα απόλυτα party nights των επόμενων μηνών!Ο Διονύσης Σχοινάς είναι μόνο η αρχή καθώς οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει γι'εμάς πολλά δυναμικά live με ονόματα όπως:Γιώργος Σαμπάνης, Έλλη Κοκκίνου, Ηλίας Βρεττός, Νίνο και...!!!

Save the date και μείνετε σε αναμονή για περισσότερες λεπτομέρειες των επικείμενων live...!!!

Τιμή φιάλης 90€
Είσοδο με ποτό στο BAR 10€
Για Πληροφορίες & Κρατήσεις: 2610.421.090 & 6932.480.080