Επιτέλους έφτασε... η πιο ξέφρενη γιορτή του χρόνου είναι μία ανάσα μακριά μας και ολόκληρη η πόλη έχει μπει, εδώ και καιρό, σε καρναβαλικούς ρυθμούς!

Ναι, ναι, εδώ στην Πάτρα το αγαπάμε το Καρναβάλι και δεν καταλαβαίνουμε από ηλικίες! Είτε είσαι 50 χρονών είτε 5... μηνών, θα μπεις και εσύ στο χορό!

Και αν νομίζετε πως, έχετε ακόμη χρόνο για να ετοιμαστείτε για το καρναβάλι και παρομοίου τύπου ''φιέστες'' κάνετε μεγάλο λάθος. Τίποτα δεν πρέπει να αφήνεις για την τελευταία στιγμή, ειδικά όταν έχεις παιδιά. Αυτό σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι του Μπιζζζ toys, το οποίο εδώ και καιρό, όπως θα έχετε προσέξει και στη σελίδα του στο Facebook, είναι έτοιμο και άκρως καρναβαλικά εξοπλισμένο.


Όπως και να το κάνουμε, πρόκειται, για την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, αλλά κυρίως των μικρών επίδοξων καρναβαλιστών. Είναι η εποχή που οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ζήσουν το όνειρό τους και να κάνουν τα παραμύθια να μοιάζουν με πραγματικότητα, να ''ζωντανέψουν'' τους αγαπημένους τους ήρωες και να τριγυρνούν στο σπίτι με τις μαγικές τους υπερδυνάμεις ή με την αίγλη που αρμόζει σε μία σωστή πριγκίπισσα. Η φαντασία καλπάζει σε αυτές τις ηλικίες και εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε.

Σε αυτό βέβαια, ένα τεράστιο μερίδιο ''ευθύνης'' έχει και το Μπιζζζ toys, που φρόντισε να μας... αναστατώσει με τα καρναβαλικά του είδη σε ποικιλία και τιμές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Έτσι λοιπόν, μην παραξενευτείτε αν σκοντάψετε πάνω σε σπαθιά ή νοιώσετε την απειλή ενός όπλου, ούτε αν δείτε νεράιδες να τριγυρνούν. Όχι... δεν είστε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν... απλώς το πιτσιρίκι σας είπε να παίξει με τα καινούρια του καρναβαλικά παιχνίδια.



Στολές, σπαθιά, στέμματα, μάσκες και φορέματα...

ραβδιά, καπέλα, κράνοι... αυτό το καρναβάλι πάει να μας τρελάνει!

Τα πάντα μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον ''παράδεισο'' των παιχνιδιών. Μόνο στο Μπιζζζ toys θα δείτε τις κοριτσίστικες συναντήσεις της Μίνι Μάους και των πριγκιπισσών του Frozen, τις επικές μάχες ανάμεσα στους ήρωες του διαστήματος και πειρατές εναντίον Ινδιάνων. Με λίγα λόγια, θα δείτε να ξεδιπλώνεται μπροστά σας μία παρέλαση χρωμάτων και σχεδίων. 

Και αν δε βρίσκεστε στην Πάτρα... αλλά ζηλέψατε αυτό το μαγικό κόσμο, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σήμερα κιόλας. Πώς; Από το ηλεκτρονικό κατάστημα φυσικά, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στου ''κόσμου τα καλά'' και να τα δείτε να παραδίδονται στο σπίτι σας, άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις!



Η ποικιλία θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η ποιότητα των υλικών και της ραφής, θα σας κάνει να πείτε ''κρίμα που το καρναβάλι είναι μία φορά το χρόνο''. Και όσον αφορά τις ηλικίες... μπορείτε να βάλετε από νωρίς στο ''χορό'' του καρναβαλιού και το νινί σας, καθώς οι στολές ξεκινούν από 3 μηνών και φτάνουν μέχρι 14 ετών!!!



Ακόμη εδώ είστε; Γρήγορα ντυθείτε με την καρναβαλική σας διάθεση, στολιστείτε με το χαμόγελό σας, εξοπλιστείτε με μπόλικη τρέλα και αφήστε τους λιλιπούτειους καρναβαλιστές σας να αναλάβουν δράση!