Στο Μαϊάμι, θεωρείται θρύλος. Οι ντόπιοι γνωρίζουν καλά την εκκεντρική φιγούρα του Robert Kraft από το South Beach, ο οποίος καθημερινά αναμετράται με τον εαυτό του και τα καιρικά φαινόμενα, βγαίνοντας πάντα νικητής.

Ο 65χρονος άντρας, γνωστός και ως «Το Κοράκι», τρέχει καθημερινά επί τέσσερις δεκαετίες περί τα 12 χιλιόμετρα στην παραλία ακόμα και υπό έντονες καιρικές συνθήκες (έχει τρέξει ακόμα και με θύελλα). Τη Δευτέρα, ο θαρραλέος αυτός άντρας, κατάφερε και άγγιξε ένα απίστευτο ρεκόρ: συνολικά, έχει διανύσει περίπου 24 χιλιάδες χιλιόμετρα από την 1η Ιανουαρίου 1975 μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, δεν έχει σταματήσει ούτε μια ημέρα!

«Ξεκίνησε μια ημέρα, απλά για να χαλαρώσει και να ''καθαρίσει το κεφάλι'' του, αλλά σύντομα έγινε καθημερινή ρουτίνα», γράφει η miamiherald. Ίσως πάλι να έγινε και εμμονή.

«Έχω τρέξει ακόμα και με πνευμονία, με δηλητηρίαση,  με νάρθηκα… τα κατάφερα και δεν τα παράτησα. Έτσι κόλλησα και δε σταμάτησα», λέει ο ίδιος. Με την πάροδο των χρόνων, ο 65χρονος απέκτησε φήμη και σύντομα και άλλοι δρομείς άρχισαν να τρέχουν στο πλευρό του. Μάλιστα, περιστασιακά έχει για συναθλητές ακόμα και πολιτικούς.

«Είναι κάτι πνευματικό για μένα, είναι σαν να τρέχω μαζί με τον Θεό…», σημειώνει. Ο δρομέας, ξεκινά από τις 04:30 το πρωί και διανύει την όποια απόσταση το αργότερο μέχρι τις 05:30-06:00 το πρωί.