Ανάμεσα σε κορυφαία clubs παγκοσμίως, από το γνωστό Space στην Ίμπιζα, μέχρι το Fabrik του Λονδίνου, το Villa Mercedes βρίσκεται στο νούμερο 51 των εκατό καλύτερων νυχτερινών χώρων διασκέδασης.

Η λίστα αυτή δημοσιεύτηκε στο πασίγνωστο djmag.com που είναι από τα μεγαλύτερα sites και περιοδικά που ασχολείται με τον χώρο της μουσικής από τους πιο γνωστούς djs αλλά και ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών του κόσμου.

Όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα «Το Villa Mercedes της Αθήνας  έχει το μερίδιο του στα κορυφαία κλαμπ και μοιάζει σαν πραγματικό κολοσσό της Ρόδου. Υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο με βαση το διεθνές jet-set, με φιλοδοξίες που ταιριάζουν με τα καλύτερα κλαμπ στην Ίμπιζα. Λευκό με πολυελαίους και μεταξωτές κουρτίνες».

Στην συνεχεία του άρθρου τους επευφημούν την μουσική και τους djs που παίζουν στο club αλλά και τα εξαιρετικά κοκτέιλ και  κουζίνα του που συνδυάζει ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις.

Κλείνοντας για τους λόγους με τους οποίους επιλέχτηκε στα 100 καλύτερα club αναγράφεται μια δήλωση του κορυφαίου DJ David GuettaΤο villa mercedes είναι καταπληκτικό, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε”.

Δείτε τα TOP 100 CLUBS πατώντας >>ΕΔΩ<<