Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το νυχτερινό παιχνίδι πλοήγησης της Παρασκευής  8/3  «1+1=11» του 48ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που έδωσε χρώμα, καρναβαλική ατμόσφαιρα στη νύχτα της Πάτρας αναστατώνοντας ευχάριστα το κέντρο της πόλης, αφού η διάθεση για περιπέτεια και αναζήτηση των κυνηγών των πληρωμάτων τούς έφερε ενώπιον πολλών εκπλήξεων και απρόοπτων συναντήσεων.

Η δημιουργική αναζήτηση των κυνηγών που πεζοί μετέφεραν το καρναβαλικό πνεύμα σε διάφορα σημεία στο ευρύτερο τετράγωνο, οριοθετήθηκε από τις οδούς Κολοκοτρώνη και Παντανάσσης, Ρήγα  Φεραίου και Καραϊσκάκη  όπου εξελισσόταν το παιχνίδι μέσω των γρίφων που τους έδωσε η Ομάδα του Κρυμμένου Θησαυρού.

Τα πληρώματα με εφόδιο τον χάρτη που τους δόθηκε και μέσα στον οποίο έπρεπε να κινηθούν και με τις 45 ερωτήσεις-γρίφους κατά τις οποίες έπρεπε να κάνουν διάφορες πράξεις και συνδυασμούς, έφταναν σε συγκεκριμένες ταμπέλες των οδών που ήταν αναρτημένες σε γωνίες που υπήρχαν εντός του χάρτη (για παράδειγμα Πατρέως 53-69).
 
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όσον αφορά τα νούμερα ήταν να μετρήσουν τους μπάστακες και τα σκαλάκια της Πατρέως και να τα κολλήσουν δίπλα στο όνομα της  οδού φτάνοντας στη σωστή ταμπέλα. Ήταν μια άκρως διασκεδαστική εμπειρία που ακόνισε το μυαλό και κατέβασε πολλές ιδέες για τη λύση των σπαζοκεφαλιών. Η γοητεία του Κρυμμένου Θησαυρού σε όλο της το μεγαλείο και το κέφι στο κόκκινο.

Στο «1+1=11» συμμετείχαν 60 πληρώματα και το παιχνίδι είχε διάρκεια 3 ωρών, από τις 9.30μμ έως τις 12.30πμ.