Η Πάτρα υποδέχτηκε το Καρναβάλι με κόσμο στα περισσότερα καταστήματα της πόλης, τη νύχτα της τελετής έναρξης.  

Το πάρτι ξεκίνησε αμέσως μετά την επίσημη κήρυξη της έναρξης του Καρναβαλιού δια στόματος του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, αλλά και την ρίψη πυροτεχνημάτων στον ουρανό της Πάτρας που ακολούθησε.

Στη συνέχεια, παρά το τσουχτερό στήθηκε ένα τρελό υπαίθριο πάρτι που ξεκινούσε από την πλατεία Γεωργίου και επεκτάθηκε γρήγορα, έξω από τα καταστήματα εστίασης στο κέντρο της πόλης, αλλά και μέσα από αυτά.

Όπου και να πήγαινε κανείς έβλεπε κόσμο που χόρευε στους δρόμους, στα καταστήματα, πάνω στις μπάρες και στα σκαμπό, με τους περισσότερους να είναι καρναβαλικά ντυμένοι ή να έχουν κάτι στην αμφιέσή τους που να παραπέμπει στην αποκριά, έτσι για το... καλό.


Οι Πατρινοί, νέοι αλλά και μεγαλύτεροι, γλέντησαν και με το παραπάνω τον ερχομό του Πατρινού Καρναβαλιού, υποδεχόμενοι τον Βασιλιά Καρνάβαλο, στο... τσακίρ κέφι, διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας.

Γιατί, όπως αποδείχτηκε ο κόσμος έχει ανάγκη το Καρναβάλι στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Το Καρναβάλι που ήρθε ακόμα μία φορά για να ανατρέψει την καθημερινότητά μας και να μας κάνει να ζήσουμε στους ρυθμούς του, ζητώντας από εμάς δύο πράγματα. Κέφι και αισιοδοξία...


Στο Rige


Στο Beau Rivage


Στο BBQ


Στο "Τeatro"


Στο "Απλά Ελληνικά"


Στο "Cabana"


Στο "Αrena"


Στο "Αβαντάζ"