Παράσταση διαμαρτυρίας για την λειτουργία των πυρηνελουργείων θα γίνει το άλλο Σάββατο στις 30 Ιανουαρίου και στις 10.30 το πρωί έξω από τις εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ και μεταξύ των συλλόγων και των φορέων που θα συμμετάσχουν στο "μπλόκο" θα είναι και ο σύλλογος της Παραλίας Κάτω Αλισσού.

Ο Σύλλογος ανακοινώνει: "Καλούμε όλους τους συλλόγους της περιοχής, πολιτιστικούς, περιβαντολογικούς φορείς, κατοίκους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να μπει τέρμα σε αυτή την περοβαντολογική υποβάθμιση που υφιστάμεθα από τις οσμές, καπνούς, κλπ.

Καλούμε την δημοτική αρχή καθώς και όλο το δημοτικό συμβούλιο να είναι παρόντες και δίπλα μας στην επικείμενη συγκέντρωση. Καλούμε να πάρουν ομόφωνη απόφαση ότι στηρίζουν τις δίκαιες προσπάθειες μας.

Όλες οι προσπάθειες μας στο παρελθόν, κατοίκων, συλλόγων, έφεραν κάποια αποτελέσματα. Αποδείχθηκε και στη συνάντηση μας στα Λουσικά, ότι εάν δεν δέχονται πίεση, οι επιχειρηματίες δεν θα έκαναν καμία βελτίωση στα εργοστάσια τους, όπως δεν έκαναν για χρόνια. Η περίοδος εργασιών των εργοστασίων δεν τελειώνει, αλλά θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα. Πιστεύουμε ότι όλοι θα είστε παρόντες το άλλο Σάββατο. Αυτοί που διαμαρτύρονται στο δρόμο ότι μυρίζει και ότι έχουν δύσπνοια σας περιμένουν...".