Όπου φύγει - φύγει ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος...

Η παρουσία του στην εκδήλωση που ήταν να γίνει στο κτίριο του Εμπορικού Συλλόγου με θέμα του Ασφαλιστικό, εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, αναβλήθηκε ύστερα από τις αναμενόμενες κινητοποιήσεις που θα έκαναν οι σύλλογοι, οι συνδικαλιστικοί φορείς και οι αγρότες που θα κατέβαιναν με τα τρακτέρ στην πλατεία Γεωργίου.

Την απόφαση αυτή πήρε ο συντονιστής της Νομαρχιακής, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, ύστερα από σχετικές επαφές που έγιναν με τα κεντρικά της Κουμουνδούρου. Η εκδήλωση που θα γινόταν με την παρουσία εκπροσώπων φορέων των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα ήταν άκρως επίκαιρη εξαιτίας του θέματος της, καθώς τα μέτρα που προχωρά η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό έχουν ξεσηκώσει όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, ο Υφυπουργός πέρασε από την Πάτρα το μεσημέρι της Παρασκευής (η εκδήλωση θα ήταν το απόγευμα), συναντήθηκε με ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος και στη συνέχεια αποχώρησε, βλέποντας ότι η παρουσία του θα έκανε την όλη ατμόσφαιρα ακόμα πιο ηλεκτρισμένη από ότι ήδη είναι...