Θέλεις να βρεις τον πρίγκιπα του παραμυθιού; Αυτό που λέμε σήμερα, τον τέλειο σύντροφο; Σίγουρα τέλειος δεν είναι κανείς, ούτε ακόμη κι εσύ που τον ψάχνεις. Γι’ αυτό λοιπόν θα σου παρουσιάσουμε τις συμβουλές μας προκειμένου να βρεις εκείνον που για σένα είναι τέλειος.

  • Απέκτησε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είχες σχέσεις με ανθρώπους που να σου έκαναν τη ζωή δύσκολη και αντί για κοπλιμέντα να άκουγες… καντήλια. Ξεπέρασέ το και δες τον εαυτό σου όπως τον βλέπουν οι φίλοι σου κι οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικά. Διεκδίκησε αυτό που αξίζεις κι αυτό θα το πετύχεις μέσω της αυτοπεποίθησής σου.
  • Αγνόησε τα πρότυπα που λανσάρει κάθε τόσο η μόδα. Από τη μία οι άντρες με μούσια, από την άλλη οι άντρες με τους κοιλιακούς. Αυτά είναι μόνο για τα περιοδικά.
  • Μην είσαι αρνητική και σταμάτα να μιζεριάζεις. Οι περισσότερες γυναίκες που δεν έχουν σύντροφο, προσπαθούν, σύμφωνα με το melbeing, με έναν παράδοξο τρόπο να πολεμήσουν τη μοναξιά και το κάνουν με λάθος τρόπο.
  • Μη βάλεις στόχο στην προσωπική σου ζωή αλλά πρόθεση. Για παράδειγμα πες ότι μέσα σε 3 χρόνια θέλεις να έχεις σύντροφο και παιδί. Ο στόχος από μόνος του σα λέξη θα σε αγχώσει.

Θα δεις πως αν τηρήσεις τα παραπάνω, θα έρθει κι ο κατάλληλος σύντροφος.