Από τις 31 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου 2015 όλη η αγορά των κοινωνικών εκδηλώσεων θα είναι εκεί. Πολλοί ώς εκθέτες και άλλοι ως επισκέπτες!Ο Πανελλήνιος δειγματισμός ειδών γάμου και βάπτισης Βride line, είναι επετειακός μια και η Εuroline έφθασε αισίως τις 50 συνεχείς και επιτυχημένες διοργανώσεις που αφορούν την προώθηση του κλάδου γάμος και βάπτιση.


Η Έκθεση θα γίνει στο ανακαινισμένο εκθεσιακό κέντρο Μ.Ε.C. Περιλαμβάνει 250 σημαντικούς εκθέτες του χώρου με ολοκαίνουρια σχέδια για τις μέλλουσες νυφούλες αλλά και τους νονούς.

Εκτός από τα εκατοντάδες εκθέματα στην μόδα των νυφικών, των βαπτιστικών και όλων των ειδών του γάμου και της βάπτισης, αυτή την φορά, θα περιλαμβάνει, ονειρικές προτάσεις από στολισμούς με φρέσκα λουλούδια από όλον τον κόσμο.

Επίσης, στην προσπάθεια επέκτασης των υπηρεσιών που μπορεί να αυξήσουν τον τζίρο των επισκεπτών μας, έχουν συμπεριληφθεί εκθέματα με προτάσεις ενοικίασης εξοπλισμού για δεξιώσεις, πάρτυ και events.


Παρά την ανησυχία πολλών για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας -λόγω των επικείμενων εκλογών- ο κλάδος των κοινωνικών εκδηλώσεων έχει βάλει τα δυνατά του για μια χρονιά γεμάτη δημιουργία, χαρά και πολλά χαμόγελα!!!!


Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.eurolineco.gr