Η αλήθεια είναι ότι η φράση: «Προσποιούμαι οργασμό», όσο πάει και... εξαφανίζεται τα τελευταία χρόνια, μιας και όλο και περισσότεροι, ή καταφέρνουν να ολοκληρώνουν, ή προτιμούν να μην προσποιηθούν και απλά να δηλώνουν ότι δεν κατάφεραν το επιδιωκόμενο. Και αν νόμιζες φίλη μου, και εσύ και ο καλός σου, ή anyway ο περίγυρός σου, ότι η προσποίηση είναι καθαρά γυναικείο προνόμιο, πλανάσαι πλάνην οικτρά!

Ε ναι λοιπόν: Οι άντρες προσποιούνται οργασμό και μάλιστα με μεγάλη αποτυχία με αποτέλεσμα να γίνονται τσακωτοί. Και ξέρεις ποιο είναι το εξωφρενικό της υπόθεσης; Ότι ο αντρικός οργασμός είναι πολύ πιο εύκολος και σύντομος, κάτι που δηλώνει την τεράστια απελπισία που ίσως έχει νιώσει κάποιος ή το τεράστιο τέλμα στο οποίο έχει επέλθει για να προχωρήσει στην πράξη αυτή! Για ποιο λόγο όμως ένας άντρας να φτάσει στο σημείο να προσποιηθεί οργασμό; Εμείς σου έχουμε τους τρεις βασικούς:

1. Βαριέται: Συγνώμη που στο λέμε, αλλά ειλικρινά βαριέται μέχρι θανάτου. Οπότε από το να συνεχίσει να το προσπαθεί μαζί σου, προτιμάει να σου πει ένα τόσο δα ψεματάκι και να γλιτώσει, παρά να βασανίζεται.

2. Έχει αγχωθεί: Ξέρεις τι είναι ενώ έχεις συνηθίσει να τελειώνεις μέσα σε 7 λεπτά το πολύ -τον μέσο όρο αναφέρουμε- να συνεχίζεις ακάθεκτος και μάλιστα να μην έχεις κανένα σκοπό να ολοκληρώσεις; E λοιπόν, επειδή πανικοβάλλεται, πατάει έναν ψεύτικο οργασμό κι έξω από την πόρτα.

3. Και τέλος, υπάρχει πάντα και ο φόβος της... πτώσης. Ναι δυστυχώς! Οπότε, αν τους έχει ξανασυμβεί, για να μην απομυθοποιηθούν στα μάτια σου, πετάνε το ψέμα τους και όλα καλά.