Εδώ και περίπου έναν χρόνο, ο Γιάννης Κότσιρας ζει έναν µεγάλο έρωτα, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, όπως µας έχει συνηθίσει από την αρχή της καριέρας του. Όπως αθόρυβα έδωσε τέλος στον γάμο του µε τη Μαριλένα, η οποία επί αρκετά χρόνια υπήρξε και µάνατζέρ του, έτσι αθόρυβα ξεκίνησε ξανά από το µηδέν την προσωπική του ζωή, για να συναντήσει και πάλι την απόλυτη ευτυχία. Και αιτία είναι η εντυπωσιακή µελαχρινή γυναίκα που τον τελευταίο χρόνο είναι ο φύλακας άγγελός του.

Η Κατερίνα Πέρρου, η οποία κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και έχει αλλάξει ριζικά την καθηµερινότητά του. Ακριβώς επειδή είναι και οι δύο χαµηλών τόνων, µόνο στενοί τους φίλοι ξέρουν πώς γνωρίστηκαν ή άλλες λεπτοµέρειες της σχέσης τους. ∆εν θέλουν να µοιράζονται τα προσωπικά τους µε κανέναν και η µοναδική φορά που ο αγαπηµένος τραγουδιστής βγήκε και µίλησε ανοιχτά για τη ζωή του ήταν τον περασµένο Μάιο, όταν ένα δηµοσίευµα στο διαδίκτυο τον ήθελε να παντρεύεται σύντοµα την Κατερίνα επειδή, δήθεν, εκείνη ήταν έγκυος. Τότε εκείνος έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση µέσα από πρωινή εκποµπή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «∆εν ισχύει ότι παντρεύτηκα και περιµένω παιδί... Εγώ εύχοµαι όλα αυτά να γίνουν αληθινά. Είµαι στην καλύτερη φάση της ζωής µου, γι’ αυτό λέω ότι το προστατεύω, µη µε µατιάσετε! Θέλω να κάνω οικογένεια, είµαι στην καλύτερή µου φάση. Έχω ευτυχισµένη προσωπική ζωή, αλλά δεν µου αρέσει να την κάνω γύρα στα κανάλια».

Και όπως απέδειξε η ίδια η ζωή, ο τραγουδιστής ήταν απόλυτα ειλικρινής. Η αγαπηµένη του συνεχίζει να είναι δίπλα του και να τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε τις γιορτές σε µεγάλο εµπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνουν βόλτα στα καταστήµατα για ψώνια. Για δύο ολόκληρες ώρες περπατούσαν χαλαροί και ξέγνοιαστοι, βλέποντας βιτρίνες και κάνοντας όλα τα απαραίτητα ψώνια τόσο για τους ίδιους όσο και για τα αγαπηµένα τους πρόσωπα. Εκείνη τον κρατούσε συνεχώς αγκαζέ, ενώ εκείνος έδειχνε να το απολαµβάνει ιδιαίτερα, καθώς σπάνια έχει ελεύθερο χρόνο για να τον περάσει κάνοντας µία χαλαρή βόλτα για ψώνια.

Όσοι συναναστρέφονται τον αγαπηµένο καλλιτέχνη λένε πως αυτόν τον καιρό είναι πολύ ερωτευµένος στο πλάι της συντρόφου του, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται το ενδεχόµενο του γάµου. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο µετά από 15 χρόνια γάµου, για το οποίο µάλιστα έχει παραδεχτεί δηµοσίως πως ήταν µία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, θέλει να είναι σίγουρος για το επόµενο βήµα και το «για πάντα» που επιδιώκουν όλα τα ερωτευµένα ζευγάρια. Προφανώς, τόσο στον ίδιο όσο και στη σύντροφό του Κατερίνα αρκεί το γεγονός ότι είναι µαζί, µοιράζονται τα πάντα και είναι ευτυχισµένοι, σύμφωνα με τη real.