Σε ένα πολύ ωραίο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του Πανελλήνιου διαγωνισμού για cocktail και Flairtending!

Το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου στο Due Piani στην Αγίου Νικολάου, συγκεντρώθηκαν οι διαγωνιζόμενοι bartenders που με τις συνταγές τους και τα προβλεπόμενα ανά διαγωνισμό προϊόντα, δημιούργησαν υπέροχα cocktails και κέρδισαν αν μη τι άλλο τις εντυπώσεις!


Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος παρακολούθησαν την διαδικασία και αξιολόγησαν το τελικό αποτέλεσμα που παρουσίασαν οι bartenders, προκειμένου να βρεθούν οι εκπρόσωποι της Πάτρας στον τελικό που θα γίνει στην έκθεση Horeca τον Φεβρουάριο!

Όλοι οι συμμετέχοντες παρουσίασαν υπέροχα cocktails και η απόφαση ήταν δύσκολη…

Τον διαγωνισμό παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν τα λικέρ Κάστρο που πάντα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις της Πανελλήνιας ένωσης barmen.

Η δημιουργικότητα και η φαντασία των bartenders ενίσχυσε και αξιοποίησε την προσπάθεια της ποτοποιίας Χάχαλη για την ανάδειξη καινοτόμων προϊόντων.


Σκοπός των προκριματικών που ξεκίνησαν γύρω στις 12 το μεσημέρι, ήταν η διευκόλυνση όλης της διαδικασίας, γι' αυτό και πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε αρκετές ακόμα πόλεις της Ελλάδας!

Πλέον το ραντεβού δίνεται στην έκθεση Horeca στο Μetropolitan Expo στα Σπάτα, στην Αθήνα μεταξύ 12 και 15 Φεβρουαρίου!


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες!