Τον ιδανικό σύντροφο δεν τον κάνει τόσο η όμορφη εμφάνιση με το λευκό χαμόγελο και τα σμιλεμένα μπράτσα, αλλά οι συνήθειες του. Μια γυναίκα αυτές αγαπάει. Το άρωμά του, το πρωινό φλιτζάνι με τον καφέ που της αφήνει, το μήνυμα «σε σκέφτομαι» στο κινητό.

Όλα αυτά τα μικρά αλλά τόσο μεγάλα, δίνουν στο έτερο ήμισυ την όψη του «τέλειου», εκείνου που μπορεί να σταθεί δίπλα σας για μια ζωή.

Τι κάνει, όμως, έναν άνδρα να αποκτά το χαρακτηριστικό του αδιαμφισβήτητα μοναδικού στα μάτια μιας γυναίκας;

Το cosmopolitan.co.za ρώτησε, έμαθε και μας παρουσιάζει τις μικρές εκείνες πράξεις, που λατρεύουν οι γυναίκες και τις κάνουν να κοιτούν το μέλλον στο πλάι του.

Λέει που είναι

Αν είναι έξω με τους φίλους του, σας στέλνει μήνυμα για το πού είναι. Οχι επειδή του το είπατε, αλλά επειδή το θέλει. Δείχνει πως δεν θέλει να ανησυχείτε για το αν είναι καλά, αλλά και το ότι σας σκέφτεται ανάμεσα στο ουίσκι και τον καπνό.

Είναι καλός με τα παιδιά

Σε ένα παιδικό πάρτι αντί να κάθεται και να πίνει μπύρες, πιάνει το νεροπίστολο και παίζει με τους λιλιπούτειους φίλους του. Εκεί, βλέπετε πως έχετε δίπλα σας έναν ευαίσθητο άνδρα και πέρα από αυτό κοιτάτε το μέλλον... πόσο σούπερ μπαμπάς θα είναι.

...και με τα ζώα

Ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάποιος στα ζώα δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Κανείς δεν θέλει δίπλα του κάποιον που τα κακομεταχειρίζεστε. Εάν ο σύντροφός σας ανήκει, δε, σε αυτούς που βλέπουν αδέσποτο και το τρέχουν στον κτηνίατρο, κρατήστε τον να μην σας φύγει!

Είναι εκεί

Αν τον καλέσετε και δεν το σηκώσει, σας παίρνει μόλις δει την κλίση. Απαντά γρήγορα στα μηνύματα και ό,τι τον ρωτάτε το απαντά, χωρίς υπεκφυγές.

Δεν προσπαθεί να φλερτάρει

Ναι, το φλερτ είναι παιχνίδι και μπορεί να «παίξει», αλλά πάντα ξέρει το όριο και πότε πρέπει να κρατήσει την άλλη γυναίκα σε απόσταση.

Μπορεί να διαχειριστεί την κακή σας διάθεση

Οταν δεν είστε και στη καλύτερή σας φάση, εκείνος είναι έτοιμος και δεν γκρινιάζει. Προσπαθεί να σας φτιάξει το κέφι με διάθεση, χιούμορ, αγάπες και λουλούδια. Την ίδια στιγμή ξέρει πότε να σας αφήσει μόνη, να πάρετε τον χρόνο σας.

Αγαπά την οικογένειά σας

Δεν είναι μυστικό πως τα πεθερικά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν δεν έχει πρόβλημα να βρίσκεται στις οικογενειακές συγκεντρώσεις και μάλιστα δείχνει να περνάει καλά, τότε μάλλον τα πάει καλά με τους γονείς σας.

Λέει στους άλλους ότι σας αγαπάει

Μπορεί να σας το λέει όλη την ώρα, αλλά όταν εξομολογείται την αγάπη του σε τρίτους, είναι απλά υπέροχος. Δείχνει πως είναι ευτυχισμένος και περήφανος που είστε δίπλα του.