Σε πολύ ευχάριστη διάθεση διασκέδασε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη σε πολύ γνωστό club των Καλαβρύτων!

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου το 'ριξε έξω με τα δύο της παιδιά, Αλέξανδρο και Αλίκη, τα οποία συνόδευε σε διήμερη εκδρομή του σχολείου τους στα ορεινά της Αχαΐας!

Το patrasevents.gr ξετρύπωσε την πολύ όμορφη οικογένεια στο Mood club που διασκέδαζαν υπό τους ήχους του dj Koleas δηλαδή με house μουσική.

Οι θαμώνες που κατάλαβαν την παρουσία της Νατάσας Καραμανλή στον χώρο, πήραν αποστάσεις σαν ένα αόρατο τείχος να βρισκόταν τριγύρω τους.

Παρ’ όλα αυτά η ίδια όπως και τα παιδιά της ήταν πολύ φιλικοί και «αθόρυβοι»!

Στο παρακάτω βίντεο με λίγο προσπάθεια μιας και τα σκοτάδια δεν επέτρεψαν καλύτερη λήψη, διακρίνεται η κυρία Καραμανλή στο βάθος του club!


ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Μοοd www.patrasevents.gr

Aυτή είναι μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της οικογένειας Καραμανλή και αυτό γιατί δεν ήθελε να χαλάσει χατίρι στα παιδιά της που ήθελαν να βρεθούν με τους φίλους και συμμαθητές τους.

Όπως ανέφερε θαμώνας του Μοοd club στο patrasevents.gr “οι περισσότεροι που ήμασταν εκεί την αναγνωρίσαμε αμέσως αν και είχε πολύ κόσμο και σκοτάδια. Είναι μια πολύ γοητευτική κυρία».

Η κα. Καραμανλή ήταν λιτά ντυμένη με μπουφάν και χαμογελαστή, ενώ δεν απείχε από το γενικότερο πνεύμα ξεσαλώματος στον χώρο!


Natasa Pazaiti @kalavryta www.patrasevents.gr