Το κατάστημα Νatassa Lingerie εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται σε ότι αφορά το εσώρουχο με επώνυμα προϊόντα τα οποία κερδίζουν εξίσου το ίδιο τον γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό!

Με πάθος για την εφαρμογή των εσωρούχων, μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε νέα υλικά και σχέδια που μπορεί να σας φτιάξουν τη μέρα από "μέσα" προς τα έξω, στις καλύτερες τιμές της αγοράς με εκπτώσεις που θα σας ενθουσιάσουν...

Οι εκπτώσεις του Ιανουαρίου ξεκινούν την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και το γνωστό κατάστημα εσωρούχων έχει τοποθετήσει στα ράφια του sexy, άνετα και εμπνευσμένα εσώρουχα για όλους!

Αυτό σημαίνει πως μια επίσκεψη στον όμορφο χώρο του καταστήματος στην Κορίνθου 407 και Παπαφλέσσα, επιβάλλεται εν όψει και του ερωτικού μήνα του χειμώνα του Φεβρουαρίου που έχει και έναν "Άγιο Βαλεντίνο" να γιορτάσει!


Αυτό που κάνει ξεχωριστό το συγκεκριμένο κατάστημα είναι περισσότερο η "σχέση εμπιστοσύνης" των πελατών με αυτό.

Ακόμα και αυτοί που "τυχαία" θα πάρουν κάτι για τον εαυτό τους ή για τους αγαπημένους τους επιστρέφουν για να αγοράσουν τα απαραίτητα ή και τα ιδιαίτερα εσώρουχα που θα κάνουν τη διαφορά.

Η ιδιοκτήτρια κα. Νατάσα φροντίζει προσωπικά να παίρνουμε εμείς οι καταναλωτές ότι καλύτερο!


Aπό τα καλύτερα υφάσματα και τις δαντέλες μέχρι τα πιο "προχό" σχέδια και χρώματα της μόδας!

Είναι από εκείνες τις επιχειρήσεις της Πάτρας που σε καλοδέχονται με χαμόγελα και σε κάνουν να νιώθεις οικεία.

Είναι άλλωστε και αυτό ένα ακόμα "ατού" τους. Θα μπεις και θα ψωνίσεις χωρίς αμηχανία και θα φύγεις χωρίς να έχεις πάρει κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος.

Σουτιέν, κλασικά-αθλητικά-brasi-string γυναικεία εσώρουχα, μποξεράκια, σλιπάκια, πιτζάμες, κάλτσες, καλσόν, ζατιέρες αξεσουάρ και πολλά ακόμα θα τα βρείτε στο "Natassa Lingerie" σε προνομιακές τιμές!