Ο λόγος για την 28χρονη Ronda Rousey, την καυτή αθλήτρια πολεμικών τεχνών –την οποία τελευταία αγαπάει πολύ ο φακός- που έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για το Sports Illustrated. Μόνο που η συγκεκριμένη φωτογράφηση διαφέρει από αυτές που έχουμε συνηθίσει και έχει μια ιδιαιτερότητα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα από την συντάκτρια του περιοδικού Sports Illustrated δείχνει την Ronda να φοράει το μαγιό της αλλά στην πραγματικότητα να... μην το φοράει. Πρόκειται για body painting δηλαδή έχουν ζωγραφίσει το μαγιό πάνω στο σώμα της και στην πραγματικότητα είναι εντελώς γυμνή. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό βέβαια και φαίνεται σαν κανονικό μαγιό! Τα βρετανικά μέσα δημοσιεύουν κι άλλες φωτογραφίες από τα παρασκήνια με την εντυπωσιακή Ronda να ποζάρει με το «μαγιό» της σε σέξι λήψεις σε ένα εξωτικό τοπίο. H 28χρονη ευχαρίστησε το κοινό και τους θαυμαστές της για την υποστήριξη.

Οι λήψεις τραβήχτηκαν στο νησί Μικρή Μαρτινίκα, ανοικτά των ακτών της Γρενάδας με την όμορφη ξανθιά να κάθεται σε ένα βράχο και να διακρίνεται ελαφρώς το γυμνό στήθος πίσω από το μακιγιάζ. Βέβαια παρά το εξωτικό τοπίο οι περισσότεροι φαίνεται πως θα... καθηλωθούν στο σώμα και τις πόζες της νεαρής Ronda Rousey. Το ψεύτικο μαγιό είναι εμπνευσμένο από γνωστό σχέδιο Αυστραλιανής εταιρείας μαγιό και είναι ολόσωμο, ασπρόμαυρο λεοπάρ με ένα έντονο κόψιμο στα οπίσθια της Ronda.

Δείτε τις φωτογραφίες της σέξι Ronda...