Με ένα ακόμη παιχνίδι τελείωσε η κοινή προετοιμασία των Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών με την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στην Πάτρα που κράτησε τέσσερις μέρες.

Οι δυο ιστορικές ομάδες, που αθροίζουν μαζί 180 περίπου χρόνια υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα, έπαιξαν συνολικά 6 όμορφα παιχνίδια, με πολλά οφέλη για τα παιδιά και τους προπονητές που έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας τους, εν όψει του Α' γύρου του  Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που αρχίζει στις 15/01/2016.

Μετά το τέλος του τετραημέρου ο προπονητής του Εθνικού, Δημήτρης Δασκαλοπουλος, δήλωσε: «Τελειώνοντας αυτή την 4ημερη προετοιμασία με την ομάδα παίδων του Ν.Ο.Π. έχουμε αποκομίσει εγώ και οι παίχτες μου στο μέγιστο βαθμό τα κενά και τις αδυναμίες μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε πολύ του παίχτες τους προπονητές και την διοίκηση του Ν.Ο.Π. για αυτή την άψογη και ζεστή φιλοξενία τους».

Εξάλλου, ο προπονητής του Ν.Ο.Π.  Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε: «Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο κολυμβητήριο τον Εθνικό για κοινές προπονήσεις και παιχνίδια. Είδαμε τις αδυναμίες μας, και στον λίγο χρόνο που έχουμε μπροστά μας,  θα προσπαθήσουμε να τις βελτιώσουμε. Αυτά τα φιλικά παιχνίδια, θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας».