Μετωπική του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο, με αφορμή την καταγγελία που υπήρξε για τους πάγκους των μικροπωλητών  στους μποναμάδες.

Η καταγγελία μιλούσε για «νταβατζιλίκια» με αφορμή τις θέσεις στους πάγκους των μποναμάδων, την στιγμή όμως που τις θέσεις αυτές είναι γνωστό ότι δεν τις καθορίζει ο Δήμος, αλλά ο Σύλλογος Μικροπωλητών.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην Μαιζώνος, ο Εμπορικός Σύλλογος, με αφορμή την καταγγελία αυτή, βρήκε την ευκαιρία να κάνει επίθεση στον Δήμο, επίθεση που όπως αφήνουν να εννοηθεί οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής ήταν «χειραγωγούμενη» από κομματικά κλιμάκια του κυβερνώντος κόμματος.

Κλιμάκια με τα οποία είναι γνωστό ότι μέλη του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου έχουν κάτι παραπάνω από στενές σχέσεις. Ο Δήμος κατηγορεί επί της ουσίας τον Εμπορικό Σύλλογο για υποκρισία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος για το θέμα της καταγγελίας αναφέρει ότι έστειλε έγγραφο στον Δήμο για το ζήτημα των μποναμάδων για το ποιοι δικαιούνται να πάρουν την άδεια.

Στο έγγραφο, όμως αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος υποστήριζε ότι άδειες θα πρέπει να δοθούν μόνο σε αυτούς που έχουν φορολογική ενημερότητα, την στιγμή που στον Σύλλογο ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ότι είναι λίγοι οι μικροπωλητές - όπως και οι καταστηματάρχες, άλλωστε, μέλη του Συλλόγου - που ένεκα της οικονομικής κρίσης μπορεί να έχουν ενημερότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με την Μαιζώνος ο Εμπορικός Σύλλογος, έμμεσα πλην σαφώς, ζητούσε με λίγα λόγια να μην γίνουν οι μποναμάδες στην Τριών Ναυάρχων!  
Όσο για την καταγγελία σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από μία κυρία ένα παραπάνω ποσό για να της δοθεί ένα καλύτερο πόστο στους μποναμάδες, στον Δήμο τονίζουν ότι στην ερώτηση που της έγινε για το ποιος ήταν αυτός που την πλησίασε, δεν έλαβαν καμία απάντηση. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος των μικροπωλητών έχει ήδη διαψεύσει την καταγγελία και το φερόμενο ως περιστατικό.