Πατείς με πατώ σε όλα τα νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας την νύχτα της πρωτοχρονιάς.

Δεκάδες Πατρινοί μετά τον ερχομό του νέου έτους και την κοπή της βασιλόπιτας βγήκαν έξω για να γλεντήσουν και να διασκεδάσουν για το καλό του χρόνου.

Τα  parties "ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς" ήταν σχεδόν όλα κλεισμένα, ενώ και στα υπόλοιπα νυχτερινά καταστήματα επικράτησε χαμός καθώς με δυσκολία μπορούσε κάποιος να πιει ένα ποτό με άνεση.

Οι περισσότεροι μετά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και αφού αντάλλαξαν ευχές με τους δικούς τους ανθρώπους, τσουγκρίζοντας την σαμπάνια και κόβοντας την βασιλόπιτα, στη συνέχεια προχώρησαν στην νυχτερινή τους εξόρμηση. Αποτέλεσμα ήταν από τις 2 και μετά να επικρατεί το αδιαχώρητο στα νυχτερινά καταστήματα.


Αrena the Place

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα περισσότερα κέντρα διασκεδάσεως οι «ουρές» ήταν τόσο μεγάλες που για να μπει κανείς στον χώρο έπρεπε να περιμένει λίγο παραπάνω από μισή ώρα.

Ακόμα όμως και στους κεντρικούς δρόμους επικράτησε το αδιαχώρητο. Σε δρόμους όπως η Γερμανού ή η Γούναρη κατά τη 1 τα ξημερώματα τα αυτοκίνητα είχαν σχηματίσει ουρές από τον κόσμο που εκείνη την ώρα έβγαινε για να γλεντήσει τον ερχομό του νέου έτους.


Αkanthus

Παρά το "στριμωξίδι" πάντως που επικράτησε στα περισσότερα καταστήματα ο κόσμος διασκέδασε, σε μία όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα, ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία, αγάπη και ευτυχία, σε μία χρονιά που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Χρειάζεται όμως δύναμη και αισιοδοξία και από εκεί και πέρα όλα θα πάνε καλά.

Και του χρόνου!


MagendaΜaizonΒeau RivageMa CocotteCabanaDoseNavona club di OggiAπλά ΕλληνικάΑβαντάζΠρος Αίγιο... στο club DexxHangover club