Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και μίλησε για τη γνωριμία του με την Καίτη Γαρμπή και όχι μόνο.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να είναι με άλλη γυναίκα πέρα από την Καίτη Γαρμπή, ενώ παραδεχτήκε πως όταν την πρωτοείδε δεν του άρεσε καθόλου.

«Το 1992 είμαστε με τον Λάμπη Λιβιεράτο και κάνουμε πρόβα στο “Posidonio”. Δεν την γνώριζα την Γαρμπή, την είχα δει μία φορά παλιότερα και δεν μου άρεσε.  Καθόλου δεν μου άρεσε. Καθόμασταν σε ένα τραπέζι με τον Λάμπη στο Posidonio και μπαίνει μέσα στο μαγαζί η Καίτη. Και λέω του Λάμπη “αυτή είναι η Γαρμπή;”. Μου λέει “ναι” και του απαντάω “εγώ αυτή θα την παντρευτώ!”», είπε ο Διονύσης Σχοινάς και συνέχισε: «Για μένα η Καίτη είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Και στο λέω μετά από 20 χρόνια, έτσι; Δεν θα μπορούσα να είμαι με άλλη γυναίκα εγώ! Είναι τόσο δυναμική! Έχει ένα χιούμορ δηλητηριώδες που σε τρελαίνει! Έχει ένα στιλάκι που πεθαίνω!».

Στην ίδια συνέντευξη, είπε ο Διονύσης Σχοινάς: «Mε τον άνθρωπό σου, πρέπει να είσαι ή δίπλα του ή μπροστά του! Δεν πρέπει να είσαι πίσω του. Ή πρέπει να βαδίζετε μαζί στη ζωή ή να είσαι μπροστά για να τρέχει να σε προλάβει. Αν είσαι πίσω από τη γυναίκα, νομίζω ότι θα είσαι πίσω για πάντα».

Έχει υπάρξει σε σχέσεις που να αισθανόταν μόνος; «Φυσικά, ειδικά όταν περνουσαν  τα χρόνια. Με αυτή την τύπισσα δεν μπορείς να νιώσεις μοναξιά. Είναι ένα παιχνίδι, συνεχές, δεν τελειώνει ποτέ και έχει καινούργιες πίστες!...Με την Καίτη, μπορούμε να είμαστε πάρα πολλά χρόνια μέσα στο σπίτι και να συζητάμε συνέχεια... Μου έκατσε φίλε, ένα παιδί που είναι αστέρι!»

Τι ρόλο παίζει το σεξ; «Το σεξ είναι το πρώτο πράγμα! Δεν το συζητάμε! Ο έρωτας περνάει, φεύγει η καψούρα μετά από δύο – τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα, πρέπει να έχεις ραντεβού με τον άνθρωπό σου: βραδιές ωραίες, ντυσίματα ωραία, μυρωδιές ωραίες. Αυτό που σου είπα ότι δεν πρέπει ο άνθρωπος σου να πέσει στα μάτια σου, είναι τόσο απλό και συνηθισμένο, αλλά δεν πρέπει να πάψεις να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Και το σεξ είναι το νούμερο ένα στα ζευγάρια!».


Διονύσης Σχοινάς για την Γαρμπή