Το Winter Lake Party, είναι εδώ και φέτος για να ενώσει το κομμάτι της  ψυχαγωγίας και της αληθινής διασκέδασης σε ένα πάρτυ χωρίς τελειωμό...!

Αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας, που βάζει την λίμνη Τριχωνίδα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων. Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, το πάρτυ παίρνει... διπλές διαστάσεις.

Στο hall 1 κοντά μας θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έρχεται με την δυναμική του επανεμφάνιση, να μας ξεσηκώσει έτσι όπως μόνο ο ίδιος ξέρει!Μαζί του έρχεται και η Μαρία Καρλάκη δίνοντας τον δικό της παλμό στο βράδυ μας!

Στο hall 2 δε θα λείπει και φέτος ο resident dj του Lake Party Nick Katsigiannis, ανοίγοντας το πρόγραμμα και υποδέχοντας στα decks τον  Freespirit. Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εκεί... συνεχίζεται με τα πιο δυνατά dj sets σε house ρυθμούς από τους μοναδικούς Playmen.

Συνεχίζουμε και απογειωνόμαστε στυς ρυθμούς του Junior Rush. . Πολλά ακόμη dj sets θα απαρτίζουν τη βραδιά κρύβοντας πολλές εκπλήξεις για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show!!  #More_acts_to_be_announced Η προπώληση ξεκίνησε. Το εισιτήριο αφορά και τους δύο χώρους (για όλους τους καλλιτέχνες) και είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στο χώρο. Προλάβετε τα προνομιακά εισιτήρια!!! Ο μόνος προορισμός που σηματοδοτεί και τον χειμώνα με τα πιο ξέφρενα πάρτυ βρίσκεται  ... πού αλλού;

Στη λίμνη Τριχωνίδα στο Κτήμα Πιθάρι!!! #Feel_the_experience  #Lake_Party_Trichonida #winter_experience #Ktima_Pithari Για εισιτήρια, δρομολόγια, κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.lakeparty.gr.


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ: Από τα Αστικά Κτελ Αγρινίου θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς αγορά μέχρι και την τελευταία μέρα του Lake Party Τριχωνίδα.Για τη δική σας ασφάλεια και διευκόλυνση προτιμήστε τη μετακίνηση με τα λεωφορεία!   #stay_tuned  #lakers 19:30 ¤ από ίσκου

- 20:00 ¤ από τρένα

- 21:15 ¤ από τρένα

- 22:00 ¤ τρένα

- 22:30 ¤ τρένα

- 23:00 ¤ τρένα

- 23:30 ¤ τρένα

- 00:00 ¤ τρένα

Επιστροφή:

- 02:30

- 03:00

- 03:30

- 04:00

- 04:30

από lake party 


3rd Winter Lake Party Τριχωνίδα #SeekTheFire

Οι κρατήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο για το Hall 1 είτε για πάσο είτε για τραπέζι. Η είσοδος στο χώρο επιβάλλει εισιτήριο. Το εισιτήριο ισχύει και τους δύο χώρους (Hall 1 και Hall 2).

Τιμοκατάλογος:

Hall 2

Μπύρα Heiniken 400ml 4€

Ποτό 5€ (Havanaclubwhiterum, Absolutvodka, Jamesonwhisky, Beefeater jin)

Τσίπουρο – Ούζο Βραχωρίτικο 3€

RedBull 4€

Αναψυκτικά 3€  (Λεμονάδα, Cocacola, Tonic, Πορτοκαλάδα)

LiptonIceTea 3€  (Ροδάκινο, Λεμόνι, Πράσινο)

Hot Dog απλό 2€ Hot Dog special 3€

Φιάληαπλή 50€ Φιάλη special 70€ Hall 1ΣετραπέζιΦιάλη απλή 50€ Φιάλη special70€

Κρασί 30€ ΣεπάσοΦιάλη απλή 50€ Φιάλη special 70€ Κρασί 30€ Μπύρα Heiniken 400ml 4€ Ποτό 5€ (Havana club white rum, Absolut vodka, Jameson whisky, Beefeater jin) Τσίπουρο – ΟύζοΒραχωρίτικο 3€

RedBull 4€