Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, η γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη και κυρίως η καταβολή των συντάξεων και των μισθών από ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιες υπηρεσίες, ζέστανε την εμπορική αγορά της Πάτρας.

Τις τρεις τελευταίες ημέρες είναι γεγονός ότι αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον των καταναλωτών στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με τους Πατρινούς να ψωνίζουν, αξιοποιώντας τις αρκετά καλές τιμές που υπάρχουν στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Οι Πατρινοί έμποροι, έτσι, χαμογέλασαν κάπως βλέποντας τον τζίρο τους να ανεβαίνει, αν και υπάρχουν αρκετά παράπονα από τους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες προς τον εμπορικό σύλλογο, τόσο ως προς το ωράριο, όσο και προς την πολιτική του.

Υποστηρίζουν, δηλαδή, ότι υπάρχει μία πολιτική διχασμού μέσα στην ίδια την εμπορική αγορά που ευνοεί τις αλυσίδες πολυκαταστημάτων. Παρόλα αυτά ελπίζουν ότι τις επόμενες μέρες η εμπορική κίνηση θα τονωθεί ακόμα περισσότερο και ότι τουλάχιστον τις γιορτές τα καταστήματα δεν θα είναι άδεια, όπως είναι τις άλλες περιόδους του χρόνου….