Σε τέσσερα σημεία του Μεγάρου Μουσικής, ισάριθμα κουτιά, περιμένουν να τα γεμίσεις.

Δώσε χαρά στα παιδιά, σε μια ξεχωριστή γιορτή που ετοιμάζουν και φέτος οι Atenistas σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η πρόσκληση τους, απλή. «Φέρε το δώρο σου κι εμείς θα το δώσουμε στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα ΄Η Κιβωτός του Κόσμου΄». 
Τα δώρα ανεξάρτητα από την τιμή τους, θα πρέπει να είναι καινούργια, σε εορταστική σακούλα και όχι χαρτί περιτυλίγματος, κατάλληλα για παιδιά 5 με 15 ετών.  
Τα τέσσερα κουτιά βρίσκονται στο φουαγιέ ισογείου, στην είσοδο του φουαγιέ Τριάντη (έξω από το Mshop), στο φουαγιέ Μουσών και στο φουαγιέ του Banquet, τις ώρες λειτουργίας των ταμείων και τις μέρες των παραστάσεων.


Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, στις 9 Ιανουαρίου 2016 ώρα 11.30 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανταποκρινόμενο στην πρωτοβουλία των Atenistas, προσφέρει για τα παιδιά της «Κιβωτού» δωρεάν και αποκλειστικά την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες». Μετά το τέλος της παράστασης, τα δώρα που θα έχουν συλλεχθεί, θα δοθούν από τους ηθοποιούς της παράστασης στους μικρούς θεατές.

Στην περίπτωση που τα δώρα είναι περισσότερα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα.